fredagsmys

Fredag och en ledig dag. Vad passar då bättre än lite sovmorgon? Grötfrukost blev det också, dagen till ära. Ja, pappan i familjen är ju ledig på fredagar nu. Annars hade det minsann inte blivit någon gröt...

Resten av morgon ägnade jag åt att riva av alla sängkläder, hänga ut alla täcken/kuddar på vädring och slänga in en maskin tvätt. Sedan var det dags att åka mot stan.

Vi träffade Fredrik (eller Målar'n) inne på Colorama. Lite renoveringsplanering... Nu har vi bestämt oss för ett golv som ska läggas på hela nedervåningen. Spännande! Lite svårare blir det att välja färg och tapeter tror jag, får klura lite mer.

Innan vi åkte hem blev det en helghandling på Ica Håsta och pizzalunch på Robertos. Fredagslyx. Sedan hann vi hem lagom tills att Elias kom till oss. Han är ju egentligen hos sin mamma denna vecka, men istället för att vara på dagis idag så kunde han ju komma till oss!

Eftermiddagen här på Lundvägen 76 har gått i städandets tecken. Storstädning! Damma, dammsuga, torka golven, städa toaletterna, tvätta lite mer och bädda rent i sängarna (fräsch med både vädrade OCH snöiga täcken...)

Barnen lekte hur bra som helst medan jag städade. Dom var ute en stund med pappsen i garaget också, men det var tydligen ingen höjdare. Kallt och jäkligt.

Vad ska vi äta till middag idag? Ingen aning och inga förslag. Inget framtaget ur frysen heller. Så det fick helt enkelt bli en plock-ihop-middag. En pasta-pestosallad med bland annat korv och fetaost. Smarrigt faktiskt, och barnen plockade i sig hur bra som helst.

Kvällen har gått åt till att fredagsmysa. Vi dukade fram lite gotta och kollade på den enda Sune-filmen vi inte sett ännu. Sune i fjällen. Myspys i soffan! Men nu är det dags att försöka få två speedade ungar i säng. Dom leker för fullt och är riktiga bästisar ikväll, så egentligen känns det synd att behöva avbryta... Kanske en liiiiiiten stund till då. Men vi behöver ju ladda för morgondagens kalas också. Edwin ska bli firad med dunder och brak! 🎉



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0