första advent

Och så blev det söndag... Helgen bara rusade förbi, men det gör inte så mycket eftersom jag har haft en jobbhelg.

Gårdagens arbetspass var megamysigt. Rotade fram alla julsaker nere i förrådet och gjorde det adventsmysigt i personal och gemensamlägenheten. Alla ungdomar fick en julstjärna att hänga upp i deras lägenheter också, det tyckte alla blev fint och mysigt. När jag ändå var igång passade jag på att flytta runt på lite blommor i fönstren och göra några egna citattavlor. Fina ordspråk som jag skrev ut och satte i svarta ramar som jag sedan ställde lite här och där. Swisch sa det så var det dags att åka hem. Hoppade över rasten idag och fick åka hem klockan 18:30 istället för 20:00, himla skönt.

Resten av kvällen gick åt till att pussa på barnen, måla lite lister och sedan hänga i soffan...

Idag vaknade vi upp till stormvindar och lite snö som föll från himlen. Passade bra såhär till första advent. Kändes jättehärligt att få vara hemma istället för att jobba 14 denna söndag!

Förmiddagen spenderade vi i stan. På Maxi närmare bestämt. Behövde köpa utebelysning till lilla granen på bron, en ny adventsljusstake och lite mer smått och gott. Blev en korv-med-bröd-lunch också innan vi åkte hemåt.

Annars då? Jo vi har tvättat, lekt, kollat på skidor, lagt golv, haft besök av Peter, ätit god middag och tagit det lugnt bara. Elias blev precis hämtad av sin mamma, så nu blir det tyst i en vecka innan vi får rå om honom igen...

Nu är det snart kväller. Mattias donar med golvet i köket. Edwin kollar på en film. Och jag ska strax gå upp och duscha innan jag nattar lilleman. Sedan blir det soffhäng med våra favoritserier! 👌🏼



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0