black friday

Fredag idag. Det börjar kännas att både kropp och knopp går på halvfart. Redan mellan måndag och tisdag hade jag ju till exempel gjort 22 arbetstimmar, hälften av normal arbetsvecka liksom... Så den här veckan har varit tuff. Att dessutom komma hem till renoveringskaos gör ju att avslappningen går sådär. Men vi har valt dethär själva, så det är bara att kämpa! Det återstår bara 11 timmar av den här arbetsveckan nu, som kändes så dryg att ta sig an. Sedan väntar en lite lugnare vecka!

Idag har vi tagit "examen" i MI-utbildningen. Ytterligare en fantastisk dag. Känns extra roligt att vi ska få tillfälle att gå en fördjupningskurs om några veckor.

Matlyx har denna dag också bjudit på. Först lunch med tjejerna på Nois, mums. Sedan var vi bjudna till mormor på middag. Mötte upp familjen som hade varit på Maxi och handlat/träffat jultomten. Lyckliga killar! Mormor hade gjort supergoda "tacorullar" i ugnen som vi åt innan vi rullade hemåt.

Dock fick vi inte med oss lillebrorsan hem. Han ville sova hos gammelmormor, så det fick han göra. Jag jobbar ändå imorgon och Mattias har älgjakt, så barnvakt behövdes. Elias ska få vara hos min moster och få följa med till stan. Åka buss. Snacka om taggad kille. Han var dessutom jättenöjd över att få vara hemma själv ikväll, utan lillebror. Det behövde han! Vi har spelat spel, kollat på film, ätit chips och så har han hjälpt Mattias att lägga golv i köket. "Tur att ingen liten Edwin är här och stör nu"... Hihihi. Han nämnde gång på gång att det var längesedan han varit själv men oss, så det kändes extra mysigt och bra.

Jag har även hunnit black-friday-shoppa lite från soffan. Smidigt och bra. En beställning och alla julklappar till barnen är fixade! Så skönt. I år har vi dragit ner på antalet och istället satsat på säkra, men dyra, kort. Tre julklappar var från oss får dom. Och en stor som dom har önskat sig tillsammans. Passade även på att fylla på min klädgarderob när priserna var finfina. Inte ofta man får ett par jens, ett linne och två koftor för 350 kronor... Men mer shopping än så blev det inte. Fick ju faktiskt nyss hem ett paket med vinterskor till hela familjen med, så nu får det räcka.

Snart är det dags att hoppa i säng. Har precis duschat och plockat lite i röran i köket... Ska bli skönt att krypa ner under täcket och ladda för dom sista jobbtimmarna nu, längtar verkligen tills jag kommer hem på imorgon och får känna mig lite ledig!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0