3-årskalaset

Men fyfabian vad fort helgen har gått, hela min govecka är ju slut nu?! Det går fort när man har roligt, säger dom.

I helgen har vi iallafall kalasat och firat Edwin så det stått härliga till. Hela huset fullt av nära och kära! Vi fikade en god Blaze-tårta, sjöng och hurrade, dansade disco och fick se ett mycket nöjt födelsedagsbarn öppna presenter. Han fick så himla mycket roligt. Bland annat en massa nya pussel, spel, lego, polis-set, spidermandräkt, briotåg, bilar, målarböcker, microfon, discokula, ett Didrikson höst/vinterställ och pengar. Vilken hitt att fylla år!

Vi dansade och firade enda in på sena eftermiddagen. Sedan blev det alldeles tyst när vi blev ensamma igen. Plockade och donade med middagen medan Elias och Edwin lekte med alla nya saker. Vi åt pasta/kycklinggratäng och sedan pepparkakor, ädelost och julmust till kvällsmyset. Lugn och härlig lördagkväll...

Söndagen till ära fick morsan en sovmorgon. Men vad hjälper det? Huvudvärk deluxe. Tur att kaffe och glasögonen hjälper!

Efter frukosten gick grabbligan ut i snön. Snacka om lyckliga barn! Men vi blev varse om att storebrorsan behöver en ny overall. Och vinterstövlar behöver dom nog båda två... Men tills dess får dom varmfodrade gummistövlarna duga. Vem vet, snön kanske hinner försvinna innan den riktiga kylan och vintern kommer? Fast just nu verkar det lurt. Massor av snö och mer verkar det bli...

Medan barnen var ute med pappsen passade jag på att åka och hälsa på lilla Elwira. Lillgumman som bjöd på både leenden och skratt till tant Sara. Hjärtat smälter! Drack lite kaffe, knäppte lite kort och surrade. En mysig stund.

Resten av eftermiddagen har varit slapp och slö här hemma. Barnen har lekt himla bra, vi gjorde egna hamburgare till middag och fick sedan fikafrämmande i form av Peter, Elin och Nellie. Myspys!

På tidiga kvällen åkte vi till mamma och pappa en sväng. Mattias skulle fixa ett nytt uttag där, så jag och barnen följde också med. Barnen passade på att bada och hoppade sedan i pyjamaserna innan vi åkte hemåt... Lite kvällsfika, sen hopp i säng!

Imorgon är det vardag igen. Dags för jobb och dagis! Känns lite tungt efter min govecka, men det är bara att bita i det sura äpplet... Heja!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0