snart snart snart

Ja, snart är det helg. Och för första gången på väldigt länge så får jag en "riktig helg" att se fram emot. Ni vet, när man har jobbat hela veckan och längtar efter dom där två magiska lediga dagarna. Som dock brukar försvinna på en blink. Men ändå! Jag har fredags-hybris redan nu. Jobbar samma pass imorgon, sedan ska jag skutta ut till bilen och vråla tills rösten spricker: "nu är det fredagsmyyyys!" 👌🏼

Idag har jag jobbat 8-17 och kan konstatera att jag heller jobbar ett pass på 14 timmar. Konstigt det där, men att jobba en "normal" arbetsdag känns längre än att jobba ett kvällspass eller nattpass! Men det har gått bra ändå. Har haft mycket att dona med... Städning, matlagning och två vändor till stan. Vips så var det dags att åka hemåt! 

Väl hemma blev det pizza-fest med alla mina grabbar. Ja, hur hinner folk som jobbar 7-16 eller 8-17 varje dag att laga middag egentligen? Ska man klara sånt? Nä va... Visst beställer alla som jobbar kontorstider pizza every day? Ja, så måste det vara. Phew! 

Gott var det iallafall, och skönt att slippa stöka med middag och disk. Finns det en genväg så ja tack! 

Eftermiddagen och kvällen gick sedan åt till att mysa på altanen med barnen medan Mattias målade. Det blir så fint så! Men otåliga jag vill bara ha det klart nu... Kan man tvinga ut sin sambo mitt i natten för att måla? Jag tror det va? Ska göra något försök framöver. Ska bara komma på något bra att muta med. Eller så funkar hot bättre. Ja, hot kör vi på. 

Nu är det kväller och jag är trött trött trött. Men snälla människa, sov då, tänker ni och skakar på huvudet. Ja, jag ska. Sluta tjata (som Edwin säger...) GODNATT!

Den här bilden döper jag till: sinnesfrid.


Kommentarer
Anonym

Din blogg har blivit så mkt roligare att läsa senaste månaderna(den har alltid varit rolig men du förstår nog vad jag menar ), du verkar så lycklig och det visar sig verkligen i din blogg! Kul!

Svar: Men tack så mycket! Vem du än är? :)
Sara

2016-05-13 @ 11:16:24


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0