räknar ner

Lördag blev det också. En dag jag egentligen skulle varit ledig på, men snäll (eller girig) som man är så ställer man ju upp för sitt gamla lag. Ett svettigt jävulspass på Dackås. Galet mycket folk, och vi körde på i 110 hela dagen. En vanlig lördag kanske vi gör 20 mat, men idag hade vi 40 matbeställningar. Det är mycket det när man bara är 3 i personalen, varav en står i kassan och en förväntas hinna diska mellan varven. Phew... 

Det blev tillslut stängning och vi fick åka hemåt. Kände bara en sådan enorm lättnad över att min sommar inte kommer att se ut sådär längre. Den där stressen, yrseln, ljudnivån, svetten och det ständiga springandet fram och tillbaka... Jag väljer rätt, och det är en underbar känsla! Även om jag såklart kommer att sakna bästa kollegorna. 

Väl hemma möttes jag av ett tyst hus. Edwin var tydligen på fotboll med gammelmoster och gammelmormor. Vilken lycka! Själv fick jag order om att göra mig redo och fin. Jaha? För världens bästa älskling hade bokat bord på Route 84 till oss! Precis vad jag behövde efter denna jävliga arbetsdagen. Var bara så trött och hungrig! En mazarin (i två tuggor) till lunch är inte att rekommendera... 

Jättegod mat och en mysig stund med min käreste. Sedan rullade vi (bokstavligt talat) hemåt till lilleman som hade lördagsmys med mormor under tiden. 

Nu har jag och Edwin gjort kväller. Han snarkar bredvid mig och jag känner att mina ögon snart går i kors. Fyra intensiva dagar med jobb, jobb, utbildning och jobb är äntligen över! Nu är jag ledig tills på tisdag då jag jobbar ett kort förmiddagspass bara, sedan ska jag på en spännande föreläsning i Söderhamn på onsdag. Men sen - sen är det semester som väntar! Vi åker till arlanda på torsdagnatt, resfebern börjar verkligen smyga fram nu... Om jag har packat nått? Nej, inte ett skit. Men imorgon tänkte jag sätta igång och planera/tvätta/packa så att jag slipper stå med hårtorken på torsdagkväll och paniktorka kläder som ska packas med. Sånt har ju hänt. Fast vänta! Vi har ju en torktumlare nu. Ah, då är det lugnt. 

Om jag har städat? Pffffft... Ännu en gång får jag se mig besegrad av dammråttorna. När ska jag hinna dammsuga då? (Och när gjorde jag det senast egentligen?!?) Kanske hinner imorgon? Eller på torsdagnatt innan vi åker, känns som att det är ett möjligt scenario faktiskt. 

Nåja, nu ska jag somna framför Greys och ladda för en riktigt fixar-söndag! 







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0