jobbnatt x2

Tjolahopp vad tiden går... Två dagar har passerat i ett enda svep. Jag jobbade min premiärnatt igår och var lite orolig över hur det skulle gå. Nu har vi i och för sig "sovande natt" men att slappna av runt 23:30-tiden samtidigt som man ansvarar för tio ungdomar är inte det lättaste! Lyckades dock få ihop några timmars sömn och vaknade lagom tills att klockan skulle ringa 05:45 imorse. Ingen sovmorgon här inte! Upp och fixa frukost och väcka ungdomarna. Är glad att vi var två styckna som jobba just den natten så att jag fick lite "kom igång-hjälp". 

Klockan 08:00 slutade jag och kunde åka hemåt, hem till ett öde hus. Mattias hade lämnat Edwin på dagis innan han började jobba, så jag kunde lägga mig och vila en stund. Man är ju inte så kaxig efter 4-5 timmars orolig sömn... 

Efter att jag vilat och samlat på mig lite d-vitamin av solen (hej underbara väder!) så hämtade jag min goding på dagis. Blir så varm när han ropar "titta miiiiiin mamma!" och springer mot mig. Vi åkte till Norrvägen för lite utomhus-mellis. 

Sedan var det bara hem och laga middag innan det var dags att åka till jobbet igen. Lämnade grabbarna som höll på att både såga, spika och måla ute. Känns så skönt att vi är igång med fasaden nu! 

Kvällen på jobbet har varit lugn och trevlig. Vi har bakat lite, kikat på fotboll och haft det bra. Nu är jag ensam och har precis skrivit klart mina anteckningar. Hoppas på en bra natt nu! Det är ju röd dag imorgon, så jag slipper kliva upp klockan 05:45 och jaga iväg ungdomarna till skolan iallafall. Sovmorgon till 06:30 för min del alltså, hallelujah!  





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0