hej från kreta

Hej och godmorgon från Kreta! Vi har alltså kommit fram helskinnade och hunnit njuta av tre härliga dagar. 

Flygresan gick bra, även fast vi fick ett annat flygplan som var väldigt trångt. Men barnen skötte sig exemplariskt (båda två skrattade när planet lyfte!) trots väldigt lite sömn. Vi väckte ju dom på torsdagsnatten, sedan sov dom bara ungefär 2 timmar i bilen. Sedan var dom vakna och förväntansfulla! Edwin sov dock en sväng på planet med, men Elias höll sig vaken hela flygturen. Man kan ju missa något! 

Första dagen var lugn. Alla var sjukt trötta, vi vuxna hade ju varit vaken hela natten och barnen hade bara fått ungefär 5-6 timmars sömn. Ja det blev några psykbryt för mig den eftermiddagen... Trötta gnälliga barn och en trött Sara är ingen bra kombo. Efter lite poolhäng på eftermiddagen och en tidig middag somnade vi gott. Tror alla somnade mellan 18-20 tiden, haha! 

Andra dagen var vi alla på bättre humör. Vi promenerade ner till frukosten och laddade upp för en dag på stranden. (Maten är förresten över förväntan! Så mycket att välja på både till frukost, lunch och middag. Fräscht och riktigt gott!) Solen strålade och vi hade en himla fin dag. Barnen älskar att bada, leta stenar/snäckor och gräva i sanden. Lyckan i deras ögon är priceless! 

När det är lunchdags knatar vi bara upp några meter och sätter oss på uterestaurangen. Älskar den här enkelheten med all inclusive... Ät vad du vill och drick vad du vill. Det finns barer lite här och där på hotellet, så det blir drinkar och juicer stup i kvarten. Så många drinkar som jag druckit på tre dagar här har jag nog aldrig druckit under hela mitt liv! Det är tur dom är svaga, hehehe... 😅

På kvällarna går vi ut och äter. Barnen har lyckats somna på dagarna ibland, och då orkar dom hänga med. Annars delar vi bara upp oss och äter i omgångar. 

Igår delade vi upp oss. Efter frukost gick vi en runda och kikade, sedan ville vi alla olika. Mattias, Elias, Frida och Mattias ville hänga vid poolen. Jag, mamma, pappa och Edwin gick till havet. Lite skönt att dela på sig faktiskt. Speciellt för Elias tror jag, som fick pappas uppmärksamhet för sig själv en stund. Han är så himla förståndig och lyssnar på vad vi säger, det är värre med Edwin... Han slänger sig rätt ut i poolen och verkar vara döv. Så det blir mycket passa och springa! 

Vad gör vi mer här då? Njuter, solar, badar, äter alldeles för onyttigt, spelar biljard/airhockey, myser på hotellrummet, skålar i drinkar och leker och går på barndisco. Det går ingen nöd på oss med andra ord. Dessutom fick jag och mamma en lyxig eftermiddag vid havet alldeles själva igår. Morsdag! Sola, bada och dricka drinkar. Vilket lyx! 👌🏼

Idag är det måndag, vi ska snart äta frukost och sedan ska vi åka och shoppa lite. Barnen ska bada med (bonus)mormor och (bonus)morfar under tiden. Alla nöjda och glada 😄








Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0