bästa jobbet?

Lördag, strålande sol, sommaren på intågande och massor att göra hemma. Och så ska man jobba ett 14-timmars pass, vara borta mellan 10:00 till 01:00 alltså. Men vet ni? Det är bara så kul. Inte det minsta jobbigt eller slitsamt. 

Förstå att ha ett jobb där man får träffa fantastiska ungdomar, lära sig nya saker hela tiden och aldrig känna att man är sönderstressad och sliten. Så är det faktiskt här! Idag har vi till exempel varit ute och spelar fotboll i solen, tagit det lugnt med massor av kaffe, ätit god linsgryta till middag och åkt på en liten utflykt. Go-cart! Jag har inte åkt sedan högstadiet (dvs snart 10!!! år sedan) så jag var inte direkt kaxig, men klart jag ville köra. Kom sist. Tvärsist. Utmobbad... Men himla roligt var det! 

Nu är det kväller och hur lugnt som helst. Soffhäng med lite gott att äta. Får se om det blir något att göra, annars har vi många timmar att slå ihjäl innan jag ska hemåt. Vet iallafall en sak jag ska göra - beställa nya utemöbler till soldäcket, det har min kära sambo faktiskt lovat mig. En soffgrupp och en matgrupp! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0