att säga nej

Fredag och ledig helg, eller? Ja det var ju planen. Men det här med att säga nej hör inte till en av mina starkaste sidor alla gånger... Jag tackade glatt ja till att ha jour inatt även fast jag sett fram emot en helledig helg. So typical Sara. 

Så mellan 01:00-09:00 ska jag vara beredd att åka in på jobbet ifall något händer. Får ställa ringsignalen på högsta volym så att jag vaknar, annars blir det jobbigt läge...

Som om inte det vore nog så sa jag att jag kunde jobba på söndag med, ifall någon skulle bli sjuk. Alltså ja... Ibland är vi inte riktigt eniga, jag och jag. Den ena vill ha pengar och den andra vill vara ledig, vi har svårt att komma överens där. Hehehe. Men det blir nog bra! 

Jag tänker iallafall njuta av att det är fredag nu. En bra och händelserik dag på jobbet. Alltifrån sjukgymnastbesök till tårtbakning. Nu har jag hunnit med lite fredagsmys med barnen innan dom ska sova. Sen ska jag åka till min kära Carro för en helkväll i soffan. En massa götta och skitsnack bara. Så underbart! Jag är ju faktiskt helt ledig imorgon från och med 09:00, så en minihelg blir det vilket som. 

Får väl hoppas att jag slipper rycka ut inatt. Eller hoppas vi på det Sara? Hon som vill ha pengar blir nog nöjd om det blir utryckning, men den trötta jäveln vill nog helst få sova! 😏


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0