tack för i år påsken

I år har påsken banne mig bevisat att den är en högtid värd att fira. Vi har haft en helmysig påsk i år! Massor av godis, god mat, fint umgänge och ljuvligt väder. 

Idag har vi firat in i det sista. Annandag påsk och hela familjen har varit lediga tillsammans! Solen har varit på vår sida, så redan vid 09-tiden öppnade vi upp dörren och drack kaffe på bron. Barnen hoppade i sina fleecejackor och stövlar och lekte i gräset. Ja, vi har faktiskt inte en endaste snöfläck kvar på gården. Underbart!

Vi har varit ute nästan hela dagen, har haft dörren öppen både på framsidan och på altanen, så man kunnat gå ut och in som man velat. Älskar den här friheten! 

Mitt på dagen åt vi våfflor till lunch, sedan kom barnens farmor på besök. Kaffe och fika, sedan satt vi ute och hade det gött. Elias och Edwin fick en varsin "påskpeng" istället för mer godis. Bra bra bra, vi har nämligen ett helt godisförråd här hemma efter alla påskägg... 

På tidiga eftermiddagen åkte vi till Norrvägen. Först till min farmor och farfar där Elias hade ytterligare ett påskägg att leta. Vi stannade en stund och myste i solen. Sedan vidare till mamma och pappa där det vankades påskmiddag. Gott, farligt gott. Lite tårta och godis på det också såklart. Barnen fick ytterligare varsitt påskägg, men även vi vuxna fick en varsin påskpåse. Duschcreme, deo, lypsyl och massa choklad. Fint serru! 

När klockan närmade sig 18-tiden tackade vi för oss och åkte hemåt. Barnen var trötta efter en hel dag utomhus och en massa lek och dans. Det blev iprincip dusch, kvällsfika och hopp i säng för dem. 

Själv har jag (hör och häpna) avverkat ett pass på löpbandet. Jo, ni hörde rätt. Påsken är slut nu och jag är mer smällfet än vanligt. Skojar inte om jag säger att jag säkert gått upp 7-8 kilo den senaste månaden... Så nu får det vara nog. Sprang i en halvtimme samtidigt som jag kollade på Greys Anatomy. Bästa kombon ever! Det gick så himla bra och mitt svaga psyke som säger stanna sluta stopp efter typ 10 minuter sa inte ett skit under hela tiden. Whooop whooop! Hoppas att jag åtminstonde lyckades springa bort en tusendel av allt påskgodis. 

Nu är det kväller och jag känner mig faktiskt ganska tillfreds med livet. Nytränad, nyduschad och redo för en arbetsvecka. Hejdå påsken och allt godis i skåpet, hej våren och ett bättre liv! 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0