skattjakt i trädgården

Idag har vi fått njuta av vårväder igen. Jag ser hur snön smälter och smälter och smälter. Fast vi vet ju att det förmodligen kommer mer snö, det brukar vara så. Våren är en lurig jävel, precis som vintern. Och sommaren. Ja, jag skulle vilja påstå att hösten är den mest pålitliga årstiden faktiskt. 

Nåja, snön smälter just nu iallafall och jag tänker vara lycklig för det. Och ni vet väl att det som göms i snö kommer upp i tö? Så är det. Idag hittade jag ett helt fantastiskt prydnadspäron i klarglas i en av våra rabatter. Så fint... så tungt... så... mitt. För jag måste inte lämna tillbaka det väl? Det måste ha ingått i huspriset. Eller gråter de förra husägarna just nu och letar förtvivlat efter sitt gamla prydnadspäron som (av någon konstig anledning) råkat hamna i rabatten? Nej sluta, jag tänker behålla min skatt. Deal with it. Ge mig inte dåligt samvete nu. Jag kan hellre lämna tillbaka den fula porslinsgrodan, den trasiga kastrullen eller alla hundmatskålar som de förra ägarna sorgligt nog också glömde i trädgården. Okej? 

Förutom att leta skatter idag har jag hunnit med att sola, mysa, dricka kaffe på bron och jobbat ett em-pass med chefen. En bra dag! Barnen har haft kul på dagis/barnvakt och vi hann kvällsmysa tillsammans innan dom somna sött. Men det bästa med dagen är ändå päronet. Vill ni se ett bild på underverket? Klart ni vill... 





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0