shopping by elias


Detta är skörden av en lyckad shoppingdag enligt Elias. Två häftiga legoset, legogubbar, ett Nicke-gosedjur, en liten hundväska och Rider, Skye och Zuma. Ja, från Paw Patrol ni vet. Inte? Nähä okej. Coolaste hundarna är det iallafall. Vi hade tur och röck åt oss dom sista av dessa sorter, faktiskt dom enda tre som han saknade. Nu är Paw Patrol-samlingen komplett och Elias är nöjd. Han var väldigt duktig och noga med hur han ville spendera sina födelsedagspengar och påskpengar. Den som spar han har. Till Edwin köpte vi en stor sopbil för hans del av påskpengarna. 

Resten av dagen har jag bara jobbat, och barnen har varit hos min kära mamma. Elias ville stanna här en natt till och bli upphämtad för Luleåresan imorgonbitti istället. Han var vaken när jag kom hem, så jag fick iallafall mysa med ett av barnen. Den minsta hade orroligt nog redan somnat. Crazy! 

Jag tänkte springa ikväll med, men fick så galet ont i magen på jobbet. Liksom i mellangärdet... Vad kan det vara? Magkatarr? Ligger hur som helst nedbäddad och hoppas på att lite vila gör susen. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0