påskelipåsk

Idag går startskottet för påsken. Fem härliga dagar där man får frossa i sill och godis. Blir mest godis för mig. Planerar att äta groteska mängder och sedan hoppas på att jag känner mig tillräckligt äcklad på tisdag för att starta mitt nya liv. Vi får se. Känner jag mig själv rätt så kommer jag tycka att det känns fel att börja ett nytt liv på en tisdag. Jag menar, det är ju mer en måndags-grej? Eller nyårs-grej...

Dagarna har sprungit iväg och vi har fyllt veckan med dagis, plugg och jobb. Mediokra dagar som saknat spänning. Det bästa har väl varit att vi har gjort en hopphage i lekrummet och installerat The Sims på datorn igen. Ja, jag tror att jag har en framtid som arkitekt faktiskt.

Mer då? Jo men vi blev ju faktiskt bjudna på middag av jobbet i tisdags. En härlig kväll på Sigges med god mat och massor av skratt. Fy fabian vad jag tycker om alla Dackås-tjejer/brudar/damer/tanter. Hur ska jag klara mig utan dem i sommar och i framtiden? (Och hur ska dom klara sig utan mig?) Men alla anställda + båda cheferna tror att jag kommer komma tillbaka. Fint att dom tror på mig liksom. Kan i och för sig bero på att jag försökte sluta en gång, och sedan kom krypande på alla fyra och bad dem ta tillbaka mig... 

Idag har jag påskstädat, shoppat och jobbat. Det blev någon present, en bh, smink och snygga byxor till Edwin. Han är verkligen i behov att nya kläder, och det hade även min kära moder snappat upp. Ett snyggt set med tröja + leggings och en fin Bamsetröja hade hon köpt. Dessutom blev jag bjuden på god lunch av mormor. 

På jobbet var det körigt. Åk hem och fira påsk för fan, skrek jag till alla som kom och ville fika. Men det sket väl dom i såklart. Tillslut blev klockan stängning och jag fick äntligen åka hemåt. Hem till ett stort påskägg fyllt med tamponger, disktrasor, schampo/balsam och lite annat smått och gott. Han kan min man! Tur att jag hade köpt ett till honom också. Med 10 par strumpor, lotter och choklad. Edwin fick ett ägg med nya nappar, smoothie, chips och kinderägg. Han kommer även få en liten "påskpåse" lika som Elias kommer få på Söndag, men där i ligger det mest pyssel och små leksaker till dom. 

Nu är det kväller och vi har parkerat oss i soffan med godis och påskmust. Fint serru. Än ni då? Ni har väl varit ute och sprungit, gjort 78 situps och smuttar på nån grön hälsodryck nu? Tänkte väl det. Men fortsätt ni, jag orkar inte bry mig! 





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0