nu gör vi helg

Idag hade jag beställt sol och värme igen, men jag tror att det var något som blev fel. Jag hade ju tänkt sitta i solen och plugga, men jag fick snällt hålla mig inne. Kanske lika bra det... Blev nämligen varse om att en storstädning och ett tvättmaraton VERKLIGEN behövdes. Körde igång en maskin tvätt och drog sedan ett race med dammsugare, skurmopp och dammtrasa innan jag satte mig med pluggböckerna. Det går inte direkt fort med slutuppgiften, men det går åtminstone inte bakåt.

På tidiga eftermiddagen hämtade jag hem båda kidsen från dagis. Den ena blev jätteglad och den andra jättesur. Komma klockan 14:30 när det står 16:30 på schemat? Öh hallå? Jag frågade sedan i bilen om Elias hellre hade velat vara på dagis och leka än följa med hem, ifall det var därför han var sur. "Skyll dig själv att jag är sur, om jag säger en tid till någon så menar jag det. Den korta pilen skulle stå på nästan 5, men det gjorde den inte när du kom. Man kan inte göra fel när det står på vårat klock-schema!" Borde jag väl ha fattat... 😂

Resten av dagen då? Jo, mysig. Grabbarna har lekt med Tompa och jag svängde ihop (tänk er mig graciöst dansandes och viftandes med slevar) en god pasta carbonara till middag. Sedan stökade vi undan allting och gick ut, pappsen skulle nämligen komma hem senare idag med pellets. Och vem vill inte ha en välkomstkommité när man rullar in bilen på gården?! 

All snö är näsan borta kring vårt hus nu, och det faktum att solen lyser vid 17-tiden gör en ju galet lycklig. Och hoppfull. Så vi stannade ute tills solen gick ner, och lite till. Sedan var vi så frusna att endast varm oboy kunde rädda oss. Fint kvällsfika!

Nu sover småtrollen och jag funderar på att göra detsamma. Vi har tagit helg nu och har planerat lite roligheter med barnen imorgon. Då är en pigg mamma att föredra. För allas bästa... 






Kommentarer
Johanna

Absolut! Helgen v.13 är jag barnfri och ledig ;) Skulle det vara nått? :)

2016-03-18 @ 17:07:50


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0