när barnen bestämmer

Fredagen till ära vaknade barnen runt 05:30-tiden. Om jag älskar dem? Självklart. Men inte så värst mycket direkt när jag slog upp ögonen kanske. Visste inte vem jag var, vart jag var, vilken dag det var eller om jag skulle upp och jobba. Turligt nog var Mattias också vaken och gick ner med barnen, så jag kunde i lugn och ro ligga kvar tills jag hade rett ut nästan alla frågetecken. Blundade såklart. Sedan grät jag en skvätt när Mattias åkte till jobbet och jag var tvungen att kliva upp. Hade ju för fan inte ens kommit på vem jag var än... 

Nåja, tur det finns kaffe. Och surfplattor att muta barnen med när man bara vill sitta och stirra in i väggen med sin kaffekopp. Mother of the year. 

Idag fick barnen bestämma aktivitet. Gissa? Mcdonalds-lunch och buspalatset. Men för att jämna ut det hela såg jag till att få springa in på H&M en snabbis först. Jag minns inte sist jag var in i någon affär förutom Ica... Tänkte att jag skulle köpa en mascara eftersom min är slut och det verkade vara nedsatt pris just där. Men inte på min mascara då förstås. Den enda jag kan använda. Maxfactor 2000 calorie (måste vara namnet som tog mig med storm en gång i tiden). Jag slog till ändå, jag är inte den som är den. Eller jo, men just mascara är ju en ytterst livsviktig investering! Kosta vad det kosta vill. 

En rolig dag fick vi. Först tankade vi med donken-mat, hade turen att få sällskap av både Tom och gammelmormor. Både barnen och mammans plånbok blev glada, hehe. Sedan röjde vi loss på Busis. Väldigt lite folk, och det var längesedan vi var där. En massa nytt att upptäcka! Stora legoklossar, ny hoppborg, tågbana och läs/myshörna. Toppen tyckte kidsen! Och kaffet var ovanligt smakfullt. 

Resten av eftermiddagen har varit slapp och slö. Just the way i like it. God middag, godismys i soffan, discodans, lek och självklart en hel del tröttgnäll. Det verkar man liksom aldrig komma undan. Lyckades iallafall smyga undan och måla en stund i min nya målarbok jag fått av mamma för nån vecka sedan. Min moster kom nämligen förbi med nya färgpennor idag, så jag måsta såklart prova att "mindfullnessmåla" lite. Men med ivrighet blev det till en sport och jag fick kramp i armen. Vem tävlade jag mot? Gick det på tid? Måste nog öva lite mer... 

Nu sover vildingarna och jag har sjunkit ned i soffan. Tänker inte röra mig ut fläcken. Möjligtvis för att lyfta glaset och dricka cola, men absolut inte mer än så. Känns väldigt trevligt att ha en helledig helg!  





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0