min kompismormor

Lördag mina vänner. Lördag! Fast idag kan jag inte skryta om att jag har varit ledig och carpe diem:at i solen. Eller jo lite, jag fångade dagen tidigt imorse. Följde med Mattias och Edwin ut på isen i drygt en timme innan jobbet. Härligt. Och jag fick erkänna att dethär med att äga en skoter inte är så tokigt... 

Efter vår lilla skoterutflykt var det bara att byta om och göra sig redo för ett arbetspass. Skitsamma om man luktar skoter. Jag har nog blivit ganska bra i rollen som skogsmullesambo. För nej - det är INTE jag i familjen som föreslår aktiviteter som fiske, bärplockning, älgjakt, svampsafari och såntdär naturrelaterat om ni trodde det. Jag är mer en storstadstjej, fast i en liten ödslig by. En Blondinbella-light. Fast brunett. Och utan alla framgångsrika företag och miljoner förstås...

På jobbet hade vi en bra dag. Tror att dom flesta var ute och blundade mot solen faktiskt. Vi hade med andra ord ganska lugnt, vilket brukar vara sällsynt en Lördag. 

Annars då? Eftermiddagen var mysig hemma med min kära mormor och son. Mattias var i Gävle på hockey och vi tittade på teven. Är man förresten fööör bra kompis med sin mormor när man helt spontant frågar om hon skulle vilja ligga med en hockeyspelare? Hon skakar bara på huvudet åt mina frågor och funderingar... Förstår inte varför. 

Nu tittar jag på Mello mot min vilja. Inte för att Mattias tvingar mig direkt, men ingen av oss har något bättre för oss. Kaaaanske byter ut det till Greys Anatomy snart. Har lite kvar på min utbildning innan jag är färdig doktor! 





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0