lite lördag då

Och så kom lördagen. Men det är väl som vilken vardag som helst tänker ungarna och vaknar tidigt. Ger mig fan på att dom har en varsin väckarklocka gömd under sängarna... 

Mattias åkte iväg på angeltävling direkt på morgonen. Jag och barnen fick en riktig rivstart kan man säga. Elias upptäckte att hans surfplatta hade laddat ur och att laddaren gått sönder. Oh my god. Vi kanske bör sätta lite regler kring surfplattan kunde jag konstatera. En 5-åring ska väl inte slåss med knytnävar, skrika att han hatar en och hota med att hoppa från balkongen bara för att surfplattan inte fungerar? Rena rama abstinens-sammanbrottet.

Turligt nog redde vi ut situationen och kunde börja om. Kaffe, frukost och lek. Sedan donade vi på med lite av varje innan vi åkte ut på turné. Första stoppet blev hos min farmor och farfar där vi åt glass, målade och pysslade. Sedan fortsatte vi till mina föräldrar. Våffellunch, discodans, legobygge och lördagsgodis framför en legofilm. Mysigt, förutom att Elias började bli hänging och trött. Han har blivit hostig och snorig, så lite feber vore väl lika bra. Suck. Kan ingen bara komma på nått revolutionerande piller eller nått som gör så att barnen aldrig blir sjuka? Ring mig om ni sitter på storslagna ideér och hemligheter. 

Eftermiddagen har varit lugn. Alla grabbarna i familjen somnade på soffan och jag hade inte hjärta att väcka dem. Passade på att laga middag i lugn och ro medans. Stuvade makaroner och köttbullar på älgfärs. Stuvade makaroner på en lördag, kanske ni tänker... Ja? Det är gott. Sköt er själva, okej? 

Mer då? Popcornmys i soffan, earth hour, dusch och hopp i säng. Jag har även passat på att toppa håret lite. Det är så galet slitet just nu, så nån centimeter fick ryka. Vill man ha långt måste man först göra det kort, eller nått. 

Nu blir det lite Greys innan det är dags att sova! Det är en dag imorgon också. Söndag tror jag närmare bestämt.




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0