läs och avundas

Okej, lyssna på det här: fredag, sovmorgon, ledigt och strålande sol. Bingo kan man säga! Är ni avundsjuka? 

Imorse bjöd Edwin mig på en sovmorgon i värdsklass. Han gick ner med Mattias tidigt imorse och kom tillbaka upp till sängen med en macka. Jag var för trött för att predika om att det är strängt förbjudet att äta i sängen (förutom när man är sjuk eller om man råkar vara mamma i familjen). Jag startade en film och somnade om. Någon timme senare vaknar jag med panik. Men nejdå, min väluppfostrade och fogliga son hade inte kletat bajs på väggarna eller hittat på några andra hyss. Han var kvar i sängen och liksom väntade istället för att väcka mig. Stackars lilla fina unge! 

Resten av denna lediga och soliga fredag har vi spenderat utomhus. Såklart. Allt annat vore olagligt. Vi blev bjudna till min kära moster! Hon hade skottat ihop den årliga snösoffan på gården och bjöd på korv, kaffe, saft och chokladbollar. Tipptopp. Vi var ute i tre timmar och bara njöt. Edwin hade fullt upp med att leka och köra med Tompa som fick springa 246 varv runt huset med madrass/snowracer medan lill-bossen själv skrek av förtjusning. Fin dag! 

Och som om inte det vore nog... Edwin har bajsat på toaletten två gånger och vi åt middag på den iglasade altanen. Men lägg aaaav vilken fantastisk dag, tänker ni. Jo den har varit himla bra, tack. Men jag vill även nämna att jag mitt i allt njutande har lyckats med den näst intill omöjliga bedriften att tömma båda tvättkorgarna. Nej nej, inga applåder eller autografer... Ville liksom bara klämma in det lite snyggt så att ni inte tror att vi går omkring i smutsiga tröjor och underkläderna ut-och-in. Det var ju längesedan jag skrev att jag tvättade, och det kan ju väcka en del frågetecken hos vissa. För om man inte skriver det på bloggen så har det inte hänt, så är det ju. 

Nu fortsätter kvällen med chips och soffhäng. Edwin sover. Lika bra att skriva att jag (och min avkomma) har hunnit duscha också. Så! Nu har jag väl inga misstankar mot mig? Jäkligt skönt att kunna släppa det... Nu är jag helt clean och kan koncentrera mig på fredagsmyset. Vilket i och för sig kan bli lite svårt med tre grabbar som har tv-spelskväll här. Gör mitt bästa för att störa, distrahera, äta upp alla chips och gå långsamt förbi teven! ✌🏼 



Mor och avkomma; lika som bär.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0