jävla bra dag

Den här söndagen visade sig bli en jävla bra dag faktiskt. Kände det redan när jag vaknade, en sovmorgon till 07:12 är väl aldrig fel? 

Ska vi recensera dagen då hörrni... Okej. Vi började med kaffe och frukost, för ovanlighetens skull liksom. Sedan hade jag en viktig notis i kalendern: klädbytardag. Jag var redo, jag var peppad och jag hade lite lätt hjärtklappning. Jag hade ett mission, att hitta ett fodrat regnställ till Elias. Jag värmde upp ordentligt innan genom att blunda mot solen medan jag stod i den långa kön utanför folketshus. Den långa kön med mina konkurrenter... Men jag var fokuserad, jag skulle vinna. Så när dörrarna öppnades knuffade jag undan tio människor i kön, hoppade över två stycken och sprang omkull resten. Även barn. Det gäller att vara först in liksom. (Obs: skoj)

Men det första jag gjorde var att gå raka vägen till ytterkläderna. Och gissa? Ett superfräscht fodrat regnställ i precis rätt storlek för 60 kronor. Skyndade mig att stoppa ner det i min stora shoppingkasse och kunde äntligen andas ut. Mission completed. Nu kunde jag lugnt kika runt på resten. Det blev ytterligare ett regnställ till Elias, ett ofodrat att ha på dagis. Han fick även två par shorts, en t-shirt och ett par snygga mjukisbyxor. Edwin fick ett par shorts, en t-shirt, mjukisbyxor och en cool dinousarietröja från Me&i. Hela kalaset gick på 250 kronor och jag klappade mig själv på axeln när jag var färdig. Bra jobbat Sara, snyggt. Tack!

Väl hemma var jag så lycklig så det blev ett städrace utav bara farten. Rena sängkläder, tomma tvättkorgar och rena golv. Skönt på en söndag. Sedan gick hela familjen + Tom ut på isen en sväng. Friskluft och ytterst lite sol. 

Resten av dagen då? Vi har bara myst här hemma. Fick ett ryck och bakade en kladdkaka, och tur var väl det... För vips så satt både gammelmormor, Frida och Tom vid bordet. Kul att ha lite hembakat att bjuda på, för en gångs skull. Vi avslutade med discodans innan vi sa hejdå till allihopa. 

Till middag blev det kyckling med pesto-pasta och sedan hann vi leka lite i lekrummet innan Elias mamma kom. Efter en kopp kaffe pussades vi hejdå. Bara med Elias alltså, hehehe. Edwin var supertrött och somnade nästan på en gång efter att "storboppan" åkt. 

Kvällen då? Lite varma mackor och soffhäng. Perfekt inför beach 2016 och resan till Grekland. 





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0