grillpremiär

Hallelujah motherfuckers, tänkte jag imorse när Edwin väckte mig klockan 07:00. En sovmorgon, fyfan vad härligt på en söndag. Sedan slog det mig att klockan på telefonen hade ställts fram en timme... Jahapp. Klockan var egentligen 06:00 alltså. Samma tid som vanligt med andra ord. 

Jag som kände mig pigg innan jag kom på detdär med sommartiden. Men psykiskt svag som jag är så blev jag ju dödstrött när jag insåg hur allt låg till. Snacka om lättpåverkad. 

Hur som helst så blev det en bra morgon och förmiddag. Vi åt en tidig lunch, sedan var vi ute nästan hela dagen. Solen tittade fram på tidiga eftermiddagen, perfekt grillväder.

Vi bjöd hem mamma och pappa på vår premiärgrillning. Premiär x 2 faktiskt. Första gången för i år och första gången i huset. Det smakade alltså extra gott. Vi satt ute på den inglasade altanen och hade det underbart. Lite kaffe och bulla på det årå. 

Resten av eftermiddagen och kvällen har vi haft fullt hus. Johanna, Ida och Elias kom hit. Veckobyte! Dessutom kom Tompa, Carro och Prims-Johannan som var på hemvisit från Stockholm. Så trevligt med besök! Ungarna var mer vilda än tama, vi andra drack kaffe (lite mer bulla årå såklart) och dök ner i en påse med kläder som Primadonnan hade med sig. Tyvärr var jag för tjock för jeansen, det får bli en bra psykisk käftsmäll för framtida viktnedgångsförsök. Men än är det påsk, och godiset är inte slut. Mohahaha (skratta som ett riktigt fetto!)

När vi blev ensamma igen fick barnen gå ut och leta sina påskägg, som var påskpåsar i år. Påskharen hade gömt dem i trädgården och gjort skattkartor. Nöjda barn! Det var en blandad kompott med varsitt lego-set, pysselböcker, såpbubblor, blixten-leksak, kinderägg och lite annat. Det blev alltså en mysig pysselkväll innan småtrollen äntligen kom till ro och somnade. 

Nu ska jag äta godis i sängen (fetto-varning deluxe) och titta på mitt älskade Greys. Fin avslutning på en fin dag. Jag älskar nog påsken litegrann ändå... 





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0