fin torsdag

Idag har det varit en bra dag. Jag vaknade utvilad (utan magont) bredvid båda barnen som låg och tittade på film i våran säng. Sånna stunder älskar jag extra mycket att vara mamma och bonusmamma. 

Morgonen var lugn och mysig. Kaffe, frukost och lugn lek. Sedan pussades vi hejdå med Elias som åkte till Luleå med sin mormor och morfar. En taggad kille som äääntligen skulle få hälsa på sin moster! Edwin stod och skrek "ta inte mammas bil" i dörröppningen, men jag försökte "jooo, ta den så kan jag ta eran". Dom hade lånat Johannas bil och den är liiiiite nyare och snyggare än våran. Tror säkert inte att hon hade haft något emot ett byte! 

Resten av dagen då? Jo jag lämnade Edwin på dagis, donade med lite tvätt, pluggade en stund och har sedan jobbat ett em-pass med min kära exsvärmora. Bästa! En väldigt bra dag på många sätt. Mycket i början, lugnt på slutet, mycket kaffe och mycket skratt. 

Efter jobbet körde jag ett pass på löpbandet igen. Det blev 30 minuter framför Parneviks. Omg I love it... Tänk om man vore den familjen? Tror jag måste stötta Mattias mer i hans golfspelande. Kanske ge honom några lektioner osv. Så kan vi flytta utomlands sen till ett palats och bjuda hem kändisar. För min egen del måste jag nog träna mer på mitt skratt. Från skrämmande gapskratt till ett såntdär mysigt Mia-skratt. Tycker detta låter som en bra (och högst genomförbar) plan!

Nu har jag duschat, kvällsfikat och snart bloggat färdigt. Går trögt, för jag tittar på Parneviks igen. Jag har även luktat på mina nya parfymer som kom i brevlådan idag. Gick wild and crazy och klickade hem tre parfymer jag aldrig har luktat på. Safe:ade dock lite och valde 30 ml flaskor utifall att dom skulle lukta typ bajz. Men närå, två av flaskorna gick verkligen hem. Den tredje var liksom nja, hej mormor. Får väl spara den och använda den om 30-40 år kanske. Fast jag borde ha fattat på namnet... "Elizabeth Arden" låter väl inte så ungdomligt va? Tur att Mariah Carey och Britney Spears levererade! 





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0