en måndag i mars

Och så blev det måndag. Men oroa er inte för oss, våra måndagar brukar oftast vara lugna och lediga. En mjukstart på veckan så att säga. 

Denna måndag var inget undantag. Vi har varit lediga från jobb, dagis och plugg. Dessutom har vi haft sällskap av en dödssjuk sambo/pappa. Eller ja... "sällskap" av en förkyld människa av den manliga könet. Finns det något ynkligare? Jag och Edwin flydde flätet direkt efter frukosten! 

Vi har istället spenderat dagen hos gammelmormor. Fika, lek, bad och mys. Alldeles förträffligt. Vi stannade enda till eftermiddagen. Hotade sjuklingen där hemma med halshuggning ifall inte maten var klar när vi kom. Tror han blev rädd, för på bordet stod en god köttfärssås. Dessutom var diskmaskinen urplockad. Ja det gäller att vara hård och bestämd. Dagens tips: hota med halshuggning! 👌🏼
Resten av eftermiddagen har gått i ett. Jag fick för mig att möblera om lite i lekrummet. Ja, jag fick faktiskt ett psykbryt på alla prylar och allt stök. Kan ingen bara utrota alla färgglada och groteska leksaker? Fyll affärerna med gedigna träleksaker i rogivande färger. OK?!??!?!!!? Det är ju helt omöjligt att få lekrummet att se gästvänligt ut. Egentligen inte kanske, men har man inte dom där pengarna som krävs till renovering och fina möbler så blir det svårt. Jaja, vi har ett lekrum iallafall. Man får väl vara nöjd för det I guess... 

Nu är det kväll och jag har bäddat ner mig. Kollade in skatteåterbäringen lite snabbt med. Eller ja, skatteåterBETALNIGEN. Såklart. Ta från dom fattiga bara, gör det. Godnatt. 











Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0