en lång fredag

Den här dagen kickade vi igång tidigt som vanligt. Det heter väl inte Långfredag för att man ska sova bort halva dagen, menade Edwin. Ju tidigare vi kliver upp, desto längre blir dagen. Klart vi ska ha en så lång Långfredag som möjligt.

Turligt nog visade sig vädret från sin bästa sida, så jag kunde inte ens låtsas vara trött och sur. Nästan direkt efter frukost och påklädning klädde vi på oss och gick ut. Morgonsolen värmde ta mig tusan! 

Efter en tur till sopsortering, lek i sandlådan och fika på bron promenerade vi ut på isen. En massa folk som var ute och anglade. Bira bira bira - bärs bärs bärs ekade över hela sjön, det går tydligen vilt till när Forsa IF kör angeltävling! Jag och Edwin stannade dock vid våra grannar som hade slagit läger alldeles i början av sjön. Så himla mysigt! Sol, kaffe och lek. Edwin fick kompisar och hade roligt med alla döda fiskar...

Vid lunchtid bjöd vi hem oss själva till mamma och pappa. Dom körde igång grillen och bjöd på korv med bröd ute på altanen. Helt underbart. Sedan packade vi in oss i bilen igen och åkte vidare mot Bobygda. Ja, vi är ju sånnadär påsk-parasiter som bara åker runt och äter hos olika folk under påskhelgen. Bästa taktiken!

Middag och (ännu mer) påskgodis till ungarna, hemma hos barnens farmor och farfar alltså. Svärmor fyllde även år igår, så hon fick blommor och paket. Gott och trevligt. Men jag lyckades såklart åka dit på att diska... Nåja, det får mig bara att framstå som en god "sonhustru". Som jag ju givetvis ÄR. 

Nu börjar den här långa dagen att lida mot sitt slut. Kvällen har gått åt till att duscha, leka och tejpa i lekrummet. Det räckte tydligen inte med att tejpa på golvet, nu fick väggarna bli offer också. Mycket vill ha mer ni vet... Fast jag måste nog skaffa en bättre tejp, skulle inte bli förvånad om mina mästerverk har trillat ner imorgon. 

Resten av kvällen då? Greys Anatomy i sängen fattar ni väl. Kan verkligen inte få nog, trots att jag sett alla säsonger mer än en gång. I'm a Greysoholic! 





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0