en blåbärsbagare

Hej kompisar! Egentligen har jag inte tid att uppdatera er om mitt fantastiska och spännande liv idag. Men jag gör det ändå. Dels för eran skull, och dels för att jag vill skryta om tre saker... 

Skryt nummer ett: förmiddagen ägnades åt att storstäda hela huset. Dessutom tog jag bort både vinterkläder och vinterstövlar från hallen. Påsken rök den också. Tänkte att det är lika bra att få bort allt påskris så att mitt svaga psyke inte skulle få för sig att det är tillåtet att äta godis så länge påskpyntet är kvar. Ja man vet aldrig med lillhjärnan min. Ibland får den för sig så tokiga saker! Fniss.

Skryt nummer två: jag har inte ätit en endaste onyttig grej på jobbet idag. En eftermiddag i kaffets tecken blev det. Tillslut var jag dock tvungen att äta en liten macka (obs, grovt bröd) för att kunna koncentrera mig ordentligt. En kund pekade frågande på en bakelse och jag sa att det var en blåbärsbagare. Hmmm? Hon köpte den inte... 

Skryt nummer tre: det blev ytterligare ett pass på löpbandet nu ikväll. Orkade ännu en gång springa en halvtimme utan att psyket drog ner mig. Heja big mama!

Annars då? Jodå tack. Efter jobbet hann jag även handla, mysa med barnen och plantera lite penséer som jag köpte idag. Ja, för nu är det vår. Imorgon vill jag ha sol och värme så att jag och ungarna kan spendera förmiddagen utomhus. Sedan blir det jobb igen och Elias ska åka iväg på en minisemester med sin mormor och morfar. Vill hinna carpa diem:a lite med honom innan dess ju. Men nu: dusch och hopp i säng! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0