bajslycka

Onsdag redan? Samma känsla som imorse ungefär - nä lägg av, det kan inte vara morgon redan?!?!?!? Men jo. Edwin har börjat vakna mellan 05-06 på mornarna och det är jag väl inte sådär överlycklig för direkt...

Idag har jag klarat mig igenom dagen tack vare alvedon, nässpray, té-mys, musik och lite lite plugg. Huvudet är som gröt tack vare förkylningen så det är svårt att koncentrera sig. Dessutom fick jag ett samtal om jobb som liksom stal mitt fokus. Imorgon ska jag in på ett möte på rekryteringen, håller tummarna för framtiden med skräckblandad förtjusning! 

Eftermiddagen har bjudit på lite av varje. Mellismys hos mormor, discodans, pussel, matlagning och skratt med hela familjen. Elias och Edwin älskar Snapchat lika mycket som mig, hehehehe. 

Nu har vi precis avklarat dusch, kvällsfika och nattning av de små liven. Dessutom slog Edwin på stort och satte sig på toaletten och gjorde nummer två. Total bajslycka. Han blev verkligen stolt och kunde inte sluta titta och skratta åt sitt bruna mästervärk nere i toaletten. Han avskyr ju att byta blöja, så jag hoppas att det här var en positiv bajsupplevelse för honom. Hur som helst, nu hurrar vi för Edwin. Hurra hurra hurra! 

Annars då? Jag har tyvärr inget mer intressant att berätta. Inget som toppar bajsnyheten iallafall. Så nu lägger jag mig raklång i soffan och laddar för morgondagen. På återseende! 






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0