a good day

Trots att barnens hemska hosta har smittat av sig på mig så har dagen varit bra. Det här med sjukdomar tar vi nästan för givet nu. Är den ena frisk så är den andra sjuk, det går bara runt hela tiden. Vill ni kanske ha ett tips på hur man garanterat undviker att bli sjuk? Man bör undvika all sorts kontakt med barn. Omge er absolut INTE med dessa giftpinnar, det är dödsdömt. 

Idag var jag på en intervju inför eventuellt jobb på hvb-hem. Hoppas dom köpte min presentation. Beskrev mig själv som kunglig, oumbärlig, en naturbegåvning utan dess like och drog slutligen till med att jag har ett IQ på 6456. Det bara måste ju gå vägen?!?!!

När jag hämtade Edwin på dagis hade jag med mig en överraskning till honom. Nämligen Tompa. Han har varit i Italien i tre veckor, så gissa om lilleman blev lycklig? Så lycklig att han sket på sig. Skyndade oss att byta en blöja, sedan åkte vi till mamma/mormor allihopa. Go-fika, tågbygge och chill. Fick även mamma till att skaffa Snapchat. Äntligen. Nu har jag en till vän jag kan terra med hysteriskt roliga snaps. Lillnöjd. 

Eftermiddagen och kvällen här hemma har gått i ett. Rullade megastora köttbullar till middag, en köttbulle var som två normalstora tillsammans ungefär. Elias tröck i sig två stora potatisar och fem ännu större köttbullar, alltså 10 köttbullar i normala köttbulle-mått mätt. Ibland äter han verkligen som en häst, jag fattar inte hur han får plats i lillmagen? Antar att han är lik far sin. 

Vi har även haft pusselmaraton, spelat tv-spel och packat väskorna inför imorgon. Vi har planerat in en tripp till ett äventyrbadhus, passar på när hela familjen är lediga! 

Nu väntar en lugn kväll. Jag är trött + sjuk + har huvuvärk, så jag är ingen ljuvlig medmänniska för stunden precis. Ska nog krypa ner i sängen och plöja några Greys-avsnitt. Ja Sara, så gör vi. 





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0