slut i huvudet

Idag är jag slut i huvudet efter en intensiv arbetsdag med möten, läkarbesök, dokumentation, kaos kring en utflytt och en timmes lunch som blev nedkortad till 10 minuter... Det brukar inte vara sådär galet, men ibland händer allt på exakt samma gång. Sen beror det väl på vem man jobbar med också kanske. Host. Jag lyckades iallafall reda ut det mesta, utan vidare hjälp från han jag jobbade med. Var tvungen att höra med en annan kollega som kom för att byta av mig vid 17-tiden om det bara är jag som upplever denhär personen som extremt lat och ointresserad. Turligt nog hade det redan varit på tal och tagits upp på ett antal möten, så då kunde jag pusta ut. 

Som om inte kaoset på jobbet vore nog så krånglade det med bilen med. Jag lämnade ju in den på Mekonomen innan jag började, sedan skulle jag få ett sms på eftermiddagen när den var klar. Mattias hade varit in vid 16-tiden för att göra upp betalningen och skulle hämta nyckeln till mig eftersom jag inte skulle hinna innan dom stängde. Men var bilen klar? Nej... Han fick höra att dom förmodligen inte skulle hinna bli klar. Nehe? Och hur ska jag ta mig hem från jobbet och tillbaka imorgon? Jag som redan var en bitterfitta, blev ju bitterfitta deluxe då ungefär. Gav dom en halvtimme, sedan ringde jag och spelade dum. "Hej, jag tänkte hämta min bil som skulle vara klar nu i eftermiddag, har lite bråttomt för jag ska hämta barnen på dagis!" Jag ljög såklart. Barnen var ju redan hemma med Mattias. Tänkte även dra till med att barnen var helt ensamma kvar på dagis och inte hade någon annan som kunde hämta, men jag hejdade mig. Gubben jag fick prata med blev lite ställd och bad mig vänta en stund. Satt i 3-4 minuter och bara väntade, helt tyst i telefonen. Så när klockan var 16:55 bröts samtalet och jag svor högt. Hann tänka många mer fula ord innan det tillslut ringde på min mobil. Bilen är klar! En minut innan dom stängde. Hehehe, det gäller att spela dum och ljuga alltså. Dom rullade ut bilen och la nyckeln på däcket, sedan hade jag sån tur att mormor kom och skjutsade ner mig till Mekonomen. 

Hem hem hem... Lycka är att mötas av sina fina och glada killar! Dom hade precis ätit och gjort ordning en tallrik till mig. Dessutom tog Elias på sig uppdraget att plocka ur diskmaskinen. Världens bästa! 

Resten av kvällen har varit lugn och mysig. Barnen tog en dusch tidigt och myste sedan i pyjamas i soffan. Vi tittade på teve och spelade tv-spel. Lite kvällsfika på det och hopp i säng! 

Nu ska en trött mamma torka håret efter en dusch, sedan däckar jag. Hoppas barnen sover länge imorgon så att jag får sova ut inför ett nattpass på jobbet. Kidsen har redan gått på midsommar-ledigt från dagis (Edwin har till och med sommarlov nu!) och på torsdagmorgon går jag på lite skön ledighet. Har alltså hela torsdag, fredag, lördag och söndag ledigt. Hipp hurra! 

Kan även säga hipp hurra för en beställning jag gjorde hos Lager157 och Apotea sent igårkväll. Både Edwin och jag var i stort behov av byxor/jeans. Så till mig blev det två par jeans (favoriterna), en kofta, en väska, en mascara och en leav-in-lotion till håret från LCC. Edwin fick mysiga byxor och ett par leggings, storebror fick också ett par! Mycket saker för lite pengar, sånt gillar vi... 🙌🏼





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0