sista kvällen

Tiden springer iväg och vi har precis avnjutit vår sista kväll här på Kreta. Middag, musikunderhållning och lek i den ljumma kvällsluften.  

Idag har vi haft en slapp dag, dessutom en hel del moln på himmelen. Typiskt då jag tänkte försöka få lite färg på benen, hehehe... Men vi har ändå haft en mysig dag på stranden, värmen är det då inget fel på. Phew! 

Barnen verkar nästan ha tröttnat på att bada nu. Haha, hårt liv. Det blev mest pyssel och lek under parasollet idag, sedan den traditionella siestan med (bonus)morfar. Just den stunden på dagarna har varit guld värd. Både för barnen och oss vuxna som fått egentid. Ny energi för alla! 

Vi har iallafall haft en fantastisk semester. Det är tack och lov bara de ljusa stunderna man kommer ihåg. Dipparna med gnäll, trots och bråk glöms bort och ersätts med alla härliga minnen. Tusen tack till mina älskade föräldrar som bjudit oss alla! 

Nu är det dags att sova och ladda för en lång fredag. Bussresa, flygresa och bilresa... Vill egentligen bara vara hemma nu! 







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0