saturday

Men gissa om jag sov gott inatt eller? Att få sova in sin egna (och renbäddade) säng för första gången på en vecka var en holy-mother-fucker-grym-känsla. Då förstår ni va? 

Och sen då. En kopp svenskt bryggkaffe på morgonen. Fattar ni vad underbart efter en vecka med pulverkaffe? Ja, det är grymt skönt att vara hemma faktiskt. Även om jag saknar gänget, frukostarna, latheten, solen, doften av solskyddsfaktor, kvällsmyset på hotellrummet och all ledig tid vi kunde spendera ihop...

Idag hade jag lovat att jobba på Dackås. Kändes inte som ett klokt beslut. Men det gick bra och vi hade en lugn och rolig dag. Min sista dag faktiskt. Så när vi hade slutat lämnade jag min nyckel och tog hemma mina jobbarskor. Tror inte att jag kommer tillbaka något mer. Även om mina Dackås-kollegor är säkra på motsatsen. Hehehe, vi får väl se. 

Efter jobbet åkte jag och handlade lite. Mattias hade skött storhandligen medan jag jobbade. Men jag tvivlade på att han hade köpt sköljmedel, bodylotion, snus, godis och hårinpackning. Så det blev en liten sån handling innan jag mötte upp min lilla familj som var på fotboll. Edwin visade stolt upp sina nya skor som papsen och han hade köpt på stan idag. Mammas goding! 

Eftermiddagen och kvällen har varit lugn och skön. Tacos till middag (även där ett hallelujah-moment efter all tzatziki och feta ost) och sedan har Mattias och Fredrik varit ute och målat. Nu är hela framsidan klar! Nu ska vi bara sätta tillbaka balkongräcket och lägga singel intill grunden. Kommer bli så fint så. Dessutom tror jag att jag lyckats övertala Mattias att köra igång med den andra kortsidan av huset. Heja! 

Edwin somnade rätt sent ikväll, och sedan dess har jag bara legat i soffan och ätit choklad. Fetto. Men det är ju lördag så vitt jag vet. Funderar på att gå ut och olja in trallen som ska upp på balkongen. Men funderar jag en stund till så kanske det hinner bli mörkt. Hehehe, sicken osis. Imorgon blir det iallafall en fixar-dag här hemma. Tvättmarathon! Har kört alla underkläder och handdukar nu ikväll, men vi har ju en enorm hög med 40-gradig tvätt kvar... Funderar även på att köpa lite sommarblommor och skruva ihop vårat nya lounge-set. Vill ju kunna njuta av sommarlivet i hus nu! 🙌🏼






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0