nu gör vi helg

Torsdagen till ära pep alarmet klockan 05:30 och det var bara att masa sig upp. Både jag och Mattias började 07:00 idag. Väldigt skönt dock att barnen fick sova vidare så vi slapp morgonproceduren med frukost, påklädning och stress till dagis. Puss till min mormor som kom hit till 06:30-tiden för att passa kidsen! 

På jobbet var det dö-lugnt idag. Blev mycket kaffe och datortid. Även en sväng ner på stan för lite ärenden. Vi kör ju minibuss i jobbet, och det är alltid lika spännande att hitta parkering... Hehe. 

Klockan 14:30 slutade jag och fick åka hem till grabbarna som hade haft en rolig dag med gammelmormor. Även Mattias kom hem i samma veva. Så, vad blir det till middag? Ingen av oss hade tagit fram något från frysen, men vi hade ett pizzakit liggandes i kylen... Given middag! 👌🏼

Efter maten blev det lite av varje. Ut och få lite luft, soffhäng, lek och bråk. Trötta barn kan verkligen explodera, tydligen. Ett raseriutbrott utan dess like från 5-åringen... Ja, ibland vill man bara hålla för öronen och bli liten igen. Inte roligt när man känner sig helt maktlös och inte vet hur man ska kunna hjälpa till. Men tillslut lugnade allt ner sig och barnen somnade. Vi hann alla säga "jag älskar dig" till varandra, så det känns bra. 

Nu är jag slut som artist. Är glad att jag städade igår och att tvättkorgarna fortfarande är under kontroll. Jag hade varken hunnit eller orkat idag... Ska ta en dusch och stupa i säng nu. Det var en evighet sedan jag tittade på Greys Anatomy, så det blir en sådan kväll ikväll. Känns skönt att göra helg nu. Fyra lediga dagar väntar! Hoppas på någorlunda väder så att vi kan hänga på vår "nya" altan och piffa upp den lite!

Altanen före:


Altanen efter:






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0