minigolf och mys

Vilken mysig eftermiddag vi fick. Efter att jag hade färgat håret (back to brown again) blev det en lugn lego-stund i lekrummet med Elias. Pappan och lillebrorsan snarkade i kapp på soffan...

Vid 15-tiden åkte vi till Bobygda. Middag hos barnens farmor och farfar. Som vanligt får barnen en varsin leksak av farmorn, så vi vuxna brukar jämt få en lugn stund med en kopp kaffe. Skönt att slippa allt middagsstök dessutom.

Vid 18-tiden var vi hemma igen, men bara ett snabbt stopp för att byta om till varmare kläder. Det vankades minigolf i Iggesund sådär på kvällskvisten! 

Vi mötte upp Emilia, Robin och Niklas. Match på blodigt allvar! Elias var faktiskt med och spelade hela tiden, och var otroligt duktig. Även om det blev lite halvfusk hela tiden för honom så slog han faktiskt två stycken riktiga hole in one! Det gjorde inte ens jag... En nöjd kille som tyckte att minigolf was the shit. 

Resultatet då? Klart tjejerna vann! Emilia och jag kom delad etta och tog hem årets minigolf-titel. Förra året vann vi också har jag för mig? Ah, man får väl ta och satsa på en karriär kanske. Kommer nog bli mer minigolf med Elias i sommar iallafall. Edwin spelade på sitt vis, ibland med stenar och ibland även med händerna. Sedan hade han tur att gammelmoster Anette helt plötsligt dök upp där. Dom två gick på upptäcksfärd och kom tillbaka lagom tills att vi spelat färdigt. Innan vi åkte hem beställde vi även mat. Klockan var runt 20-tiden, så vi lyxade till det med pannkakor till kvällsfika. Myspys! 

Väl hemma blev det en dusch för hela familjen och hopp i säng. Nu snarkar alla utom jag, men snart så... Det är ju en dag imorgon med. Och om jag känner våra barn rätt så kickar vi igång söndagen i gryningen! 






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0