jobbveckan igång

Och så blev det Måndag hörrenini... En dag som i vanlig ordning kickades igång strax innan 07-tiden. Första tanken är som alltid: KAFFE!

Efter alla morgonbestyr packade vi in hela familjen och åkte mot stan. I bilskrället vårat. Ja, vi har fel på bilen igen... Den har gått lite "ojämt" och liksom skakat till då och då. Mattias fick tag på en kille genom en kompis, som kunde ta sig en titt. Felet upptäcktes snabbt och det var tack och lov inget akut. Inget körförbud alltså. Men det var ju inte gratis för det... Kalaset beräknas gå på 4500 kronor, precis som förra veckans besök på Mekonomen. FYFABIAN! Vi är väl för fan inte gjord av pengar eh.

Vi blev dock på lite bättre humör när vi blev bjudna till Lars, Carro, Ebba, Nils och Viggo på kaffe. Eller bjudna... Det kändes som att vi våldgästade dom mitt i frukosten. Hehehe, fin i kanten sådär vi. Men vi hade en mysig och rolig stund hemma hos dom, både inne och ute. Barnen fann varandra och hade riktigt kul ihop! Hoppas vi får till en grillmiddag någon dag, både Elias och Edwin skrek "jaaa" när vi sa att vi ska ses igen snart. Tack för idag! 👌🏼

Vi kom hem lagom till lunchdags. Vi åt och sedan tog barnen det lugnt i soffan en stund. Själv donade jag med lite av varje... Tvätta, plocka och förbereda inför nattens arbetspass. Vi hann även vara ute i solen en stund och spela fotboll innan det var dags för mig att åka. Skulle åka tidigare så jag hann göra slingor på mormor. Pussade allihopa hejdå och önskade Elias en fin vecka, han skulle åka hem till mamma på eftermiddagen.

En mysig stund hos mormor! Hon bjöd på god middag efter att jag slingat hennes hår. Lite kaffe och balkonghäng hann vi också med innan jag började jobba.

En himla lugn kväll på jobbet... Mest prat, fotbollskik och fika. Blev även uppbjuden på middag hos två ungdomar. Eller ja, middag och middag. Klockan var förtusan 23:30 ungefär. Men är det Ramadan så är det, hehe. Helt normalt att äta mitt i natten denna månad, mindre normal för en annan! Men himla gott var det. Nu kan jag somna mätt och belåten... Snart. Har som vanligt svårt att slappna av. Tur att en rolig dag i Sundsvall väntar imorgon! 😄



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0