jobbelijobb

Ännu en dag som inte blev som vi planerat. Igårkväll när vi skulle gå och lägga oss vaknade Edwin och var minst sagt gnällig. Och inte undra på... Stackarn hade ont i magen och kräktes ner sin säng. Första paniktanken är såklart magsjuka! Upp och torka, tvätta, bädda med handdukar, sprita händerna och hämta kräkhinken. 

Men det behövdes inte egentligen. Lilleman är ju fortfarande förstoppad/hård i magen. Så ju mer jag tänkte efter, desto klarare blev allt. Inte så bra att vräka i sig chips och kakor på kvällen när man har stopp i lillmagen... Det var såklart därför han kräktes upp allt han stoppat i sig på kvällen. Det fick vi även bevisat sen. En lugn natt, en pigg och hungrig kille som vaknade imorse. Han åt precis som vanligt och sedan kom den där lilla hårda klumpen i blöjan igen. Hoppas verkligen att magen kommer igång snart... Försöker få i honom plommonpuré och annat "lösande". Men än så länge verkar det vara trögt i magen. Lilla älsklingen! 

Såklart blev det ändå inget dagis idag. Mattias fick äran att vabba. Först fick han åka in med bilen till Mekonomen, och där blev han hela förmiddagen... Vänta, vänta och vänta. För att sedan få reda på att vi får komma tillbaka med bilen imorgon istället. Surt. 

Så jag och lilleman hade en mysig förmiddag på tu man hand. Leka, vila, dona och vara ute. Vi lyxade till det med lunch på altanen och fick sedan fikafrämmande i form av Carro. 

Sedan fick jag bråttomt till jobbet. Mattias hann knappt ur bilen när han kom hem innan jag hoppade in och gasade iväg. Jag skulle hinna köpa lunch med, men allt gick bra och jag kom i tid. 

Just nu är jag alltså på jobbet. En sjukt lugn kväll med fika och fotboll på teven. Jag klagar inte! Däremot har jag druckit onormala mängder kaffe för att hålla mig vaken. Känns som en utmaning att orka hålla ut till 23:30 ikväll... Men sedan väntar fem dagars ledighet. Tjoho! 






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0