städtorsdag

Torsdag och ledig, vad gör man då? Städar såklart. Iallafall när det ser ut som det gjorde här imorse... Dammråttor både högt och lågt. Har skjutit på städningen sjukt länge nu, så idag var det verkligen sista chansen innan hemmet skulle förfalla helt. 

Efter kaffe och frukost satte jag igång. Edwin stängde in sig i lekrummet med surplattan, en ny klistermärkebok och sina älskade playmobilgubbar. Lugnast så, tänkte han. 

Och vilket flyt morsan hade! Bäddade rent i alla sängar, slängde in en tvätt, dammade, städade toaletterna, torkade av köksskåpen och dammsög hela huset. Hade också velat hänga tvätten utomhus (älskart) men smhi lovade regn. Jaja, kunde ju iallafall ställa ut torkställningen på balkongen en stund. Jag blev färdig lagom till lunchtid, sedan fick vi fikafrämmande av mamma/mormor.  

När vi blev ensamma igen gick vi ut. Ganska varmt idag! Skönt att få springa och busa på gräsmattan efter en förmiddag inomhus. Vid 14-tiden fick jag för mig att vi skulle på en liten secondhand-runda. För blev det Röda Korset där jag lyckades hitta ett par fina jeans för en tjugolapp. Älskar att fynda just jeans! Edwin shoppade småbilar och sedan avnjöt vi en varsin glass på nya uteserveringen. Vidare mot stan... Släppte av Edwin hos gammelmormor och åkte vidare till Erikshjälpen. Där blev det lite mer fynd. Två tröjor till mig själv, shorts till Elias, leggings till Edwin, ett helt nytt matte-spel från 4 år och två ljuslyktor i marmor. Billigt och bra! Hämtade upp Edwin efteråt och åkte direkt hemåt. Ett snabbt besök i stan, men skönt att komma hemifrån en stund. 

Till middag blev det fisk och sedan har vi bara tagit det lugnt. En liten handlig på ica bara, annars har vi hängt i soffan. Det har varit grabbkväll här! Tom, Niklas och båda Mattiasarna spelar tv-spel. Edwin somnade vid 20-tiden och jag smög upp och la mig efter en stund jag med. Att titta på Nhl 16 är inte det roligaste jag vet precis, hehe. Då ligger jag hellre i en renbäddad säng och lyssnar på regnet utanför! 👌🏼





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0