heja sommaren

Söndag och kanske en liten försmak av sommaren? Inget regn och inga stormvindar iallafall, det får man ju liksom räkna till kategorin bra väder. Önskar dock att den där riktiga sommaren dyker upp snart...

Idag har vi haft en härlig dag. Morgonkaffe på trappan men solen i ansiktet är aldrig fel. Sedan gjorde vi oss redo för att åka på loppis i Matnäs. Alltid lika roligt att träffa släktingarna och leka en stund, en hit enligt Edwin. Hans tremänningar Klara, Ellen och Petter är verkligen favoriter! Hur coolt är det inte att få hänga med stortjejerna och spela fotboll? Då kunde ju morsan dessutom få kika i lugn och ro på alla loppisprylar... Men det enda jag fyndade var (otippat nog) leksaker och kläder till kidsen. Det är liksom det som mina ögon söker upp verkar det som. Två tröjor till Elias, en Ralph Lauren tröja till Edwin, ett stort flygplan, ett litet hus till alla playmobilegubbar och gofika blev det för en hundralapp. Bra! 

Väl hemma igen stannade vi ute och lekte. Mattias höll på att olja in bron, men tyvärr så räckte inte oljan... Är det inte typiskt? Jag får köpa mer imorgon, vi ska ju ändå ha så det räcker till soldäcket och trädgårdsmöblerna. Jäkligt snyggt blir det iallafall med det mörka som bryter av mot det ljusgråa! 

Lunchen intog vi ute på altanen, vi har ju fyra olika alternativ att välja på nu. Köksbordet, ute på inglasade altanen, på den andra altanen eller ute på soldäcket. Gott om matplatser med andra ord, haha. Idag satte vi oss i lounge-setet och käkade, mysigt värre! 

Efter lite innefix gjorde vi oss redo för att åka till Strömsbruk. Dags att hämta hem Elias! Dessutom hade Mattias bjudit in oss själva på middag. Ja, så kan man ju också göra... Vi fick iallafall en härlig eftermiddag. Barnen lekte och hade roligt ute. Sedan grillade Johanna jättegoda hamburgare till middag, mums! Ljuvligt att sitta ute i värmen. God rabarberpaj slank det ner till kaffet också, vilken lyxig eftermiddag. Tusen tack! 

När vi kom hem till Forsa stannade vi ute en stund till. Det gäller att ta vara på vädret känns det som! Niklas och Tompa kom hit, så ungarna hade roligt med golf och spring på gräsmattan. Livet i hus! ❤️

Nu är det dock kväller och barnen sussar sött. Nu ska vi ladda för en ny vecka som innebär sista rycket med jobb och dagis innan det blir sommarlov på riktigt. Mattias kommer att vara ledig hela sommaren med barnen, och jag har ett fantastiskt schema där jag har många lediga dagar + tre veckors semester. Hur ljuvligt? För första gången någonsin ser jag fram emot sommaren! 

Imorgon kickar vi igång veckan med jobb och dagis runt 07-tiden. Samma lika på tisdag. Men på onsdag jobbar jag natt, så då kan barnen vara hemma med mig på dagen. Sedan har vi ledigt hela midsommar, när hände det mig senast liksom? Heja sommaren, och heja livet. 





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0