händelserik söndag

Söndagen som jag trodde skulle bli lugn och lång visade sig bli en riktigt fartfylld dag. Oplanerat och spontant, det brukar kunna bli riktigt bra! 

Fick veta igårkväll att det vankades kalas för Flodin-Frida idag. Så vårt första äventyr blev en tripp till stan, hela familjen. Det blev ett dyrt besök... Presenter, skor till Elias, leksaker, mat och olja/kräm på Apoteket till Edwin som fått massor av torrfläckar över hela kroppen. Även en lyxig lunch i form av korv med mos på Ica maxi. Barnen åt iallafall massor, så vi får väl räkna det till en lyckad lunch ändå. Hehehe. 

Mitt på dagen åkte vi på kalas. Tårta och gofika hemma hos Frida och Mattias, med resten av släkten. Mysigt och trevligt som alltid. Och typiskt mig att köpa presenter som jag själv vill ha... En marmorbricka med höga kanter! Men då blir jag snål när det gäller mig själv. Får väl sukta ett tag till då. 

Efter kalaset åkte vi hem och vilade lite. Barnen pysslade med sitt, pappan somnade på soffan och jag donade lite ute en stund. Skönt att bara vara. Slängde även in en tvätt innan vi åkte på nästa äventyr. Grillning hos Fredrik! Där var ett helg gäng med barn, vuxna och hundar. Och vilket hus/gård han hade... Rena rama drömmen för såväl stora som små. Ungarna blev helt lyriska över den kompletta lekparken han hade på tomten. Klätterställning, rutchkana, trä-lastbil, snurrkarusell, klätternät och en enorm gungställning. Lägg även till en riktig pool, studsmatta och en stor lekstuga! Himmelriket or what? 

Efter all lek blev vi bjudna på goda hamburgare i kvällssolen, ljuvligt. Sedan fick vi bråttomt hem till Elias mamma som var här och väntade. Blev en kopp kaffe och prat på altanen innan vi vinkade hejdå till storebrorsan! 

Kvällen har gått åt till att duscha, hänga tvätt, fika och natta en trotsig unge. Känner mig trött och nöjd efter en fin söndag. Ja, vi fick ju ta mig tusan finväder! Nu ska vi ladda för en ny vecka. Fast jag ska nog inte klaga... Är ledig imorgon. Ja, jag jobbar bara ett enda pass denna vecka faktiskt. Mellan 13:30-23:30 på tisdag, sedan har jag fem lediga dagar på raken. Inte så illa, får hoppas på finväder! 👌🏼







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0