en ny vecka igång

Måndag! Väldigt skönt att få mjukstarta med lite ledighet... En dag som till en början var helt oplanerad, men efter alla morgonbestyr blev jag sugen på att lämna hemmet en stund. 

Vi planerade in en träff med gammelmormor och gudmor Frida. Jag och lilleman åkte alltså in till stan. Först kollade vi in Fridas nya mysiga lägenhet, men Edwin tyckte att det var något som saknades... Vart är mitt lekrum då? Turligt nog hade hon en mysig innergård alldeles utanför dörren där det fanns en fotboll. Match i solen! 

Mitt på dagen åkte vi på en liten shoppingtur. Frida skulle handla lite grejer till lägenheten och vi var på jakt efter lite nya blommor och en blomlåda till balkongen. Hittade en jättefin på Dollar, av alla ställen! 

När vi hade shoppat färdigt åkte vi hemåt. Edwin somnade i bilen, så jag lyfte över honom till vagnen så han fick sova i skugga. Under tiden passade jag på att plantera, dona på altanen och göra en sen lunch. Vi åt utomhus när lilleman hade vaknat. Mys! Sedan donade vi med lite av varje tills pappsen kom hem från jobbet. 

Eftemiddagen har gått åt till att leka, chilla, vara ute, äta, kolla på fotboll och ta reda på en massa ren tvätt. En lugn och skön kväll... Har precis tagit en dusch nu och myst ner mig i gungstolen på inglasade altanen. Det börjar bli mörkt så jag har tänt ljus (i ett av dagens nya köp) och bara njuter. Men snart blir det hopp i säng. Imorgon tvingas vi kliva upp tidigt då vi ska lämna in bilen på Mekonomen klockan 07:00. Rolig tid. Men vi får helt enkelt promenera till gammelmormor och äta frukost medan vi väntar. Sedan blir det hem och ladda om för dagis och kvällsjobb. Men det blir nog en lugn kväll imorgon med fotboll och soffhäng kan jag tänka mig! 👌🏼



 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0