strandliv

Idag har vi verkligen levt strandliv, jag och barnen. En ljuvlig dag med sol, bad, nära och kära!

Redan klockan 09:00 var vi framme vid stranden. En öde strand, det var ganska molnigt just då. Kort där efter kom även min mormor dit. Vi började med att mysa på filten. Fika och pyssel. Att ta med målarböcker och pennor till stranden är verkligen ett hett tips!

Efter någon timme började molnen att skingra sig och allt fler kändisar anlände till Horne beach. Mamma, pappa, Tom, Janne och även morfar en snabbis. En riktigt mysig dag med många favoriter. Precis så som jag kommer ihåg det från min uppväxt. Ett helt gäng på stranden, med proppfyllda kylväskor som räckte hela dagen. Fina minnen!

Elias och Edwin har haft jätteroligt och har verkligen njutit. Dom har badat, lekt, grävt i sanden, fiskat med Tompa, åkt båt längs med strandkanten, pysslat på filten, fikat och ätit pannkakor till lunch. Glada miner hela tiden, och en mamma som verkligen kunnat njuta. Sol, lyckliga barn och bästa umgänget. Vad mer kan man begära? 👌🏼

Efter sex timmar på stranden kände vi oss nöjda. Vi packade ihop oss och åkte hemåt. Elias ville dock åka båt hem med Tompa, och det gick ju bra eftersom han är den enda av barnen som har en flytväst. Edwin fick nöja sig med en liten kort runda bara, men han var lika nöjd för det.

Väl hemma kände jag mig sopslut. Jobbigt att leva strandliv, hehe. Mattias var ute och slet med huset (taket) och barnen gick in och lekte på lekrummet. Jag var såhääär nära på att lägga mig i soffan. Men jag förstod att det var det sämsta jag kunde göra... Istället körde jag på 110 och packade upp, slängde in en tvätt, värmde middag till barnen, städade toaletterna och dammsög hela huset. Phew! När jag var klar blev det lite godismys i soffan med barnen, men vi fick avbryta ganska snabbt då båda två höll på att somna.

Upp och duscha hela gänget... Först grabbarna och sen jag. Så skönt att få duscha av sig och smörja in sig efter en dag på stranden. Barnen myste ner sig i sängen och somnade jättefort. Rena, mjuka, rödblommiga och alldeles otroligt fina!

Själv har jag ätit lite chips och kollat på teve. Känner mig så himla nöjd och trött. En fin dag att minnas! Men nu är det risk att jag somnar snart... Tror jag hoppar i säng och läser lite!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0