söndagsjobb

Söndagen inleddes med en skön sovmorgon för min del. Den tackar jag för! Var så himla skönt att få ligga kvar själv i sängen och slumra vidare en stund. Sedan gick jag ner och åt frukost med grabbarna!

Runt 09:30-tiden åkte jag mot jobbet. En lugn förmiddag med kaffe och prat bara. Helgerna är väldigt lugna eftersom vi aldrig har några möten/samtal/besök inbokade. Dessutom är ju alla ungdomar lediga från sommarjobb/skola och sover extra länge. Nästan så att det känns lite fuskigt att sitta och tjäna pengar på att dricka kaffe... Fast jag antar att vi "tjänar igen" det på vardagarna då det är desto mer att hålla koll på och fixa med.

Eftermiddagen blev roligare. Ungdomarna vaknade en efter en. Jag fick även tid att läsa lite ur en bok om Syrien. Tror jag ska göra en lite bok-beställning faktiskt, finns så mycket jag vill lära mig om religion och kultur! Hade ett väldigt givande samtal med en kollega idag som är muslim. Och kvinna. Hon berättade saker som fick mig att tappa hakan nästan... Så ja, lite sommarläsning ska jag nog klicka hem!

Kvällen gick åt till att lösa sudoku med en annan kollega och en av ungdomarna. Gaaaah, vi höll på att slita vårt hår! Sen upptäckte vi att det var nivå EXTRA SVÅRT... Inte så konstigt att vi höll på att bli galna då. Men med liiiiite fusk så hann vi precis bli klara lagom till 20-tiden då jag slutade. Tur, för jag hade vägrat åka hem innan det blev klart.

När jag kom hem satt hela familjen på altanen och kvällsfikade. Elias har anslutit till ligan! Kul att jag hann träffa kidsen innan dom somnade. Nu har jag precis duschat och tagit plats i soffan. Det blir kvällsfika och fotboll, sedan sova sova sova. Har två lediga dagar med familjen framför mig. Sedan ska det bara jobbas på onsdag och torsdag denna vecka. Fint serru! 👌🏼



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0