sommarsöndag

Ännu en härlig sommardag! Vilken fin helg att vara ledig på. Och snart är det långledigt som gäller, slog mig just att jag bara har fyra arbetspass denna vecka, sen smäller det... Visst, jag har tagit på mig en extranatt. Men vad gör det när jag annars har hela vecka 29, 30 och 31 ledigt. Plus att jag bara har ett ynka arbetspass vecka 32 och två arbetspass vecka 33. Det blev ju helt plötsligt nästan fem veckors semester. Välkommen sommaren! ☀️

Idag har vi verkligen haft en fantastisk söndag. Det är ju så härligt när man kan dricka kaffe ute och veta att man har en helt oplanerad dag framför sig. Men just idag var det ganska givet vad vi skulle pyssla med... Tömma poolen, flytta på den och fylla i nytt fräscht vatten. Vilket tog typ hela förmiddagen, haha. Men det är mysigt att vara ute och dona, allra helst när solen strålar från en klarblå himmel och barnen leker tillsammans.

Innan det var dags för ett dopp i poolen åt vi lunch. Min kära mor kom hit med en rutchkana till barnen så hon hade tur att bli bjuden på både mat och glass till efterrätt. En mysig stund. Sedan ville barnen bada! Dom hoppade, plaskade, åkte rutchkana och lekte med bilar i vattnet. En underbar syn från solstolen. Vi spelade även hög musik och sjöng med allt vad vi kunde. En ljuvlig dag där timmarna bara flög iväg!

Mattias åkte i väg och jobbade en sväng, men när han kom tillbaka blev det tacosmiddag ute. Johanna och Ida kom också i samma veva och mumsade både tacos, saft, kakor och kaffe med oss. Ungarna ville såklart bada mer också. Men hux flux så kom det en massa moln på himlen, så efter en stund gick vi in allihopa. Edwin och Ida lekte på övervåningen och Elias passade på att spela lite tv-spel innan han åkte hem till sitt andra hem. Ses om en vecka gubben!

När vi blev själva var de dags för en lortig kille att ta en dusch, sedan somnade han rekordsnabbt i sin säng medan morsan tog ett glas rosé på balkongen. Mother of the year! Hehehehe.

Nu har jag precis tagit en dusch och hoppat i myskläder. Dags att ladda för en ny vecka. Fint att inleda med en ledig dag och en halvtimmes ansiktsbehandling på morgonen. Lyx! 👌🏼



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0