sesesesemester

Måndag! Klockan ringde allt för tidigt och jag var lika förvirrad som alltid då jag vaknar upp och inser att jag befinner mig på jobbet. Jag drömmer alltid så konstiga drömmar där, nästan så att det känns som att jag varit vid medvetande hela natten. Ja, ingen djupsömn direkt...

Men efter lite kaffe kvicknar man till. Och allra helst när solen strålar in genom fönstren och man vet att det är SEMESTER om någon timme bara!

Klockan 08:00 lämnade jag över till mina kollegor och skuttade ut till bilen. Ångrar lite att jag tog på mig en extranatt på söndag, fast äsch, det går nog bra. Ska jag vara ärlig så kommer jag säkerligen att sakna jobbet... Antingen är jag knäpp, eller så har jag bara hittat galet rätt. Hoppas på det sistnämnda!

Väl hemma möttes jag av alla mina tre favoritgrabbar. Samtliga i kalsonger vid köksbordet. Dom hade precis ätit frukost, så jag tog med mig en kopp kaffe ut på balkongen. Ljuvlig morgon... Sedan körde jag igång en maskin tvätt, bäddade sängarna och plockade lite här och var. Tre grabbar ensamma hemma i ett dygn brukar betyda kaos. Bara att andas och hålla käft. Hehehe!

Vi fick även kaffefrämmande av Fredrik. Eller ja. Målar'n heter han enligt barnen. Vi beställde lite takfärg av honom och gick sedan ut en sväng allihopa. Barnen ville bada. Ja har ni hört - jag fick soligt väder första dagen på semestern. Unbelievable.

Barnen plaskade och lekte medan jag satt i solstolen och pappan målade på huset. Man ska göra sånt man är bra på va? Sedan ville barnen pyssla och måla, så vi hämtade ut penner och böcker och myste på soldäcket. Mattias åkte och fiskade!

Resten av dagen har vi spenderar uppe hos mamma. Eller iallafall barnen. Jag var med till en början och hann äta våfflor, sola lite och ta en promenad med Minnah. Men humöret har varit lite si och så idag... Tröttheten efter nattens knepiga sömn kom ifatt. Ja, en riktig bitch var jag nog. Tillslut fick Elias nog och sa "men åk hem och ta en tupplur nu!" 😂

Någon som lessnat på Sara satmara kanske? Mamma skickade hem mig på eftermiddagen och barnen stannade med henne. Hem och ladda batterierna! Jag lyckades faktiskt somna en stund. Så jäkla skönt. Men sedan fick jag myror i brallan... På med musiken och göra lite nytta! Hämta in torr tvätt från torkvindan, vek och sorterade, slängde in en ny maskin, dammsög, dammade och började med maten. Gjorde en stor sats med pastasallad. Så gott på sommaren! Sedan sjönk jag ner i soffan igen, nöjd över det välbehövliga rycket, och mumsade på salladen.

Mattias kom hem i samma veva, men han åkte direkt och hämtade hem barnen. Då fick jag ny energi igen och drog fram gräsklipparen! Även det var välbehövligt...

Kvällen har varit lugn. Barnen har lekt och kvällsfikat, sedan slutade allt med slagsmål. Bröderna retsticka... Då blev det bums i säng. Galet trötta pojkar efter denna sommardag!

Själv har jag tagit en dusch och lagt mig till rätta i soffan igen. Men det blir inte sent känner jag. Är fortfarande trött. Och lite bitchig. Imorgon är det en ny dag, då ska jag banne mig vara utvilad och o-bitchig. Lovar!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0