nedräkning deluxe

Söndag och ett lååångt arbetspass på schemat. Men först en förmiddag hemma med familjen!

Morgonen var otroligt lugn och härlig, morsan fick faktiskt en lång sovmorgon och fick vakna helt utvilad till färdigbryggt kaffe. Bästa! Sedan klädde vi på oss och gjorde oss redo för dagen. Solen visade sig, så vi passade på att carpe diem:a för fullt. Det blev poolbad, chill i solstolen och fika på altanen. En himla mysig förmiddag!

Mitt på dagen satte jag igång med lunchen. Det blev lasagne, perfekt att även ta med i matlåda sen. Precis när vi ätit upp fick barnen besök. Granntjejen Elin ville leka!

Oj vad roligt dom hade. En massa bus och hemlisar. Elin och Elias går verkligen jättebra ihop, trots att det skiljer 3 år emellan dom. Märker på Elias att han tycker det är jättecoolt när hon kommer, han blir liksom "stor och tuff" då. Vilken lycka att få ha en kompis till granne!

Barnen lekte och skötte sig själva medan Mattias var ute och målade och jag gjorde mig redo för jobb. Sedan måsta vi alla åka iväg... Barnen skulle till farmorn och farfarn och hälsa på!

Själv åkte jag mot jobbet, började strax innan 14-tiden. Och vilken härlig arbetsdag... Jag tog med mig 8 ungdomar och åkte till Bjuråkersstämman! Himla mysigt, förutom regnet som bestämde sig för att falla över oss. Efter en stund gav vi upp och åkte till en pizzeria i Delsbo!

Nu är det kväller och jag har tagit en liten rast. Jobbar till 08:00 imorgon. Hoppas verkligen jag får sova inatt så man får inleda ledigheten på bra humör. Hehehe. Back to work!

Ps! Mammas stora kille har verkligen slutat med nappen nu. Jag som trodde det var omöjligt... Två dagar och två nätter, utan minsta protest. Idag slog vi in alla nappar i ett paket som han ville lämna till tomten. Duktiga Edwin!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0