massage och jobb

Torsdag och en liten pyttesovmorgon. Men det räcker gott och väl med några minuter ibland. Det bästa är ju att få sträcka ut sig fritt i sängen, blunda en liten stund till och sedan komma ner i köket till nybryggt kaffe. Och lyckas man få till en morgondusch är det rena rama bonusen. Det lyckades jag med idag! Härlig morgon.

Som om inte detta vore nog hade jag även en inbokad massagetid klockan 09:30. Herrgud, det är till att leva i lyx... Men jag hade faktiskt ett presentkort (eller två) som måsta utnyttjas innan sommaren är slut. Så idag blev det 60 minuter aromamassage och på måndag blir det 30 minuter ansiktsbehandling. Ljuvligt. Massagen idag var bara sååå underbar. En hel timmes avslappning och njutning!

Resten av förmiddagen gick åt till att busa med barnen, handla mat och äta glass med Carro som kom på ett snabbt besök. En fin förmiddag trots vilda och bråkiga ungar... Livet.

Eftermiddagen blev något lugnare. Lite vila, lek och sedan en god middag bestående av Mattias egenrökta fisk, potatis, sås och en god sallad. En såndär middag när barnen kastar i sig maten för att den är så god. Heja!

Vid 16-tiden åkte jag till stan, hade lite ärenden att uträtta innan mitt arbetspass började. Det sägs att det är kalas imorgon! Min kära mor fyller år idag (grattis igen älskade du) och Mattias fyller år på Lördag. Lämpligast att fira båda två samtidigt.

En lugn kväll på jobbet har jag haft. Jag har fått en ny favoritsport... SUDUKO. Skitjobbigt. Psykiskt alltså. Jag och en av ungdomarna har suttit med denna hjärngympa två kvällar i rad nu. Beroendeframkallande! Hoppas verkligen att man blir smart av detta. Tunnhårig kommer jag definitivt att bli med tanke på hur galen man blir och nästan sliter av sitt hår. Men det kan det ju vara värt om man blir smart.

Nu har jag precis sagt godnatt till allihopa och gjort lite dokumentation. Dags att sova i någon timme innan kollegorna kommer och byter av mig imorgonbitti. En ledig helg väntar! 👌🏼

En bild från gårddagens arbetspass när vi firade Eid al-Fitr. Ramadan är över och denna muslimska högtid firade vi med baklava, godis och kakor i mängder. Himla spännande och gott. Har jag sagt att jag älskar mitt jobb?



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0