fridayayay

Fredag! En ledig sådan dessutom. Tråkigt nog har solen lyst med sin frånvaro, men vi har verkligen haft en toppendag ändå...

Efter frukosten bokade vi in en lekdejt med preggo-Carro, hennes syster och lille Emil som bara är fyra månader äldre än Edwin. Vi köpte med oss korv med bröd och åkte hela vägen till Bjuråker för lite lantliv!

En perfekt dag enligt en traktortokig kille. Emil har nämligen en uppsjö av leksakstraktorer, och ännu bättre - det fanns ett helt gäng med riktiga traktorer! Värsta himmelriket. Gulliga kossor hade dom också, en riktig dag på landet alltså. Barnen har lekt och busat för fullt, vi har även fikat och ätit korv med bröd. En himla fin dag!

På hemvägen hade vi en megatrött grinunge i bilen. Det är jobbigt att busa! Han somnade efter en stund, men blev helt galen när jag väckte honom sen. Vi stannade till hos mamma och pappa, och där brakade helvetet lös! Vad hände med min Edwin? Han var helt skogstokig... Grinade, skrek och kastade grejer överallt. Men efter en stor portion mat kom gamla Edwin tillbaka, min glada unge!

Vi stannade på Norrvägen en bra stund och hann med lite utelek, chill och fika. Sedan rullade vi hemåt efter en heldag utepå.

Eftermiddagen och kvällen här hemma har varit lugn och skön. Vi har donat med lite av varje och ätit en god pesto-fiskmiddag. Precis när vi höll på att varva ner med lite pussel innan lilleman skulle sova så knackade det på dörren. Det var vår gulliga granntjej som ville leka med Edwin. Grannarna undrade om det var okej, och självklart! Ingen blev gladare än Edwin. Tänk att få vara vaken sent och leka med en stortjej på 8 år... Kan det bli bättre?

Barnen har byggt lego, haft kakpicknick på golvet, dansat disco och haft roligt. Edwin fick verkligen vara vaken på övertid, men det är ju fredag och sommar!

Nu är det sent och dags att ta en dusch. Edwin är vaken än, men somnar nog snart. UTAN NAPP. Ja, idag är dagen då elaka mamman bestämt sig för att det är slut-nappat. Vi har försökt sluta med blöja, men det går trögt. Han är inte riktigt intresserad, och tycker att det är hysteriskt roligt att kissa där han inte får kissa... Men om han blir "storkille" och slutar med nappen kanske det blir en knuff i rätt riktning? Hoppas det. Än går det bra, den här dumma mamman doppade nappen i olivspad och sa att napparna smakar så äckligt när man blivit storkille. Blä sa Edwin och spottade ut den. Håller tummarna att det går vägen!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0