första juli

Men imorse var Sara trött minsann. Herregud. Så pass trött att jag inte ens vågade snooza... Lika bra att kliva upp och ställa sig gapande under kaffebryggaren. Typ.

Jag kom lyckligtvis iväg till jobbet i tid. Där väntade som vanligt ännu mer kaffe, hallelujah. Vi hade en lugn morgon, till en början. Sedan trillade uppdragen in, en efter en. Vi fick bland annat en ny ungdom till boendet idag! Så mycket av dagen har gått åt till att fixa, dona och förbereda. Roligt och spännande! Lunchen bestod av en "lyxig" paj från ica, sedan var eftermiddagen rätt lugn och skön. Hemgång runt 17-tiden!

På vägen hem hämtade jag en pizza. Ringde och kollade läget hemma först. Mattias var i Söderhamn och hjälpte till med något jobb, så gammelmormor hade ryckt in som barnvakt idag. Dom hade redan ätit middag (vräkt i sig precis allt) så stackars lilla jag fick alltså mumsa pizza fredagen till ära...

Kvällen här hemma har varit lugn och skön. Jag har myst med Edwin och trollat bort all tvätt i tvättkorgarna! Det kändes som ett måste att köra några maskiner ikväll, eftersom jag ska spendera hela lördagen och söndagen på jobbet. Något säger mig att tvättmaskinen INTE snurrar när jag är borta. Tidigare erfarenheter kanske. Nåja, nu kan grabbarna skita ner sig bäst dom vill i helgen!

Edwin somnade rätt tidigt ikväll. När man hänger med gammelmormor blir det bara en massa tok och bus! Tänk vad hon betyder mycket för oss. Älskade lilla mormor.

Nu är det kväller och det är såklart fotboll på teven. Men jag är alldeles för trött för att orka bry mig om Belgien och Wales... Ska istället köra igång torktumlaren med dagens sista tvätt, sedan duscha och hoppa i säng. Imorgon jobbar jag mellan 09:00-20:00, men enligt min kollega fick jag inte visa mig på jobbet för ens vid 09:45-tiden. Okeeeeej då...



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0