fina sommardag

Idag var sommaren på besök igen! Alltid lika trevligt. Och även fast vi inte har hängt på stranden så har vi haft en toppendag...

Jo, vi hade väl planer på att packa strandväskan och åka till playan. Men vi hade en del att dona med här hemma, plus att vi behövde åka till stan. Okej, mina o-vaxade ben kanske också hade ett finger med i spelet... Så vi åkte helt enkelt till stan på förmiddagen och köpte vax till mina ludna spiror. Även lite mer färg osv till huset.

Innan vi åkte hem lyxade vi till det med en varsin mjukglass och lite lekparkshäng. Kul tyckte barnen!

När vi kom hem gjorde vi lite av varje. Leka, sola, busa, chilla och fika ute på soldäcket. Saft, bullar och melon. En fulländad fika! Sedan hände det minsann spännande saker här på Lundvägen 76... Helt plötsligt stod det en skylift på gården! Ja det kan man ju behöva när man ska fixa och måla taket. Barnen fick en åktur och den fick högsta betyg. Vilken cool maskin!

Resten av eftermiddagen har gått åt till att plocka, dona och äta middag. Sedan hade vi två barn som längtade till kvällens äventyr... "Ska vi åka snaaaart?"

Vi hade nämligen blivit lovade att få bada hemma hos Fredrik (den där coola målarn) och barnen var verkligen taggade. Elias var som ett baddjur och var i vattnet hur länge som helst. Åkte rutchkana, hoppade som en galning och simmade under vattnet. Lycka! Edwin däremot nöjde sig med ett snabbdopp. Men inte var han görolös sen för det inte... Fredrik har ju en hel lekplats på sin gård. Så Edwin hängde i lekstugan, hoppade studsmatta, gungade, klättrade, åkte rutchkana och länsade alla bärbuskar. En underbarn syn från terassen där jag satt med en kopp kaffe. En badande unge och en unge med munnen full av rödvinbär. I kvällssolen. Fina jäkla sommar!

Efter någon timme var det dags att tacka för oss. Barnen och jag åkte hem medan Mattias stannade kvar och gjorde nått eljobb.

Det blev kvällsfika, dusch och hopp i säng för grabbarna på en gång. Tror inte ens Elias hann lägga sitt huvud på kudden innan han snarkade. Ett fint betyg till denna roliga dag!

Nu är det kväller och vi vuxna har myspys. Pizza och film! Men vi får se hur länge jag orkar hålla ögonen öppna. Mammor blir trötta av fartfyllda sommardagar dom med...



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0