femton timmar

Lördag och femton timmars jobb på schemat. Bara att kavla upp ärmarna och bege sig... Men det har som vanligt gått bra, lite väl lugnt kanske. Ett helt grabbgäng åkte till Sundsvall och resten som stannade hemma var ute på egna äventyr. Två personal och noll ungdomar hemma alltså. Inget på schemat. Vad gör man?

Jo, man kan till exempel lägga sig lite skönt i soffan och plöja igenom en bok. Det gick åt många koppar kaffe för att hålla koncentrationen på topp. Men jorå, nog hann jag läsa ut boken! Trehundra sidor om hedersmord och kulturella/religiösa traditioner. Både spännande och förfärligt... Och lite lyxigt att kunna ligga raklång i en soffa och läsa i flera timmar, på arbetstid. Nu anser jag dock att mitt val av bok kan ses som "relevant för mitt yrke" och att man nästan kan räkna det till utbildningsmaterial. Det hade varit lite annat om jag legat där och läst om Mr. Grey kanske...

Kvällen blev desto mer livlig. Och rolig. Grabbarna som kom hem från Sundsvall ville umgås hela kvällen, vilket är underbart kul. Vi har löst sudoku, pratat om olika religioner, lyssnat på musik och skrattat hysteriskt. En riktigt bra kväll. Jag lär mig massor av nya saker varje dag!

Strax innan 01-tiden åkte jag hemåt. Alla tre grabbarna snarkade ikapp när jag kom hem. Ja, vi hade fått tillökning en dag i förväg av Elias!

Nu ska jag också börja snarka snart. Eller åtminstone försöka sova. Det är en dag imorgon med, och då väntas tydligen ett arbetspass på 18 timmar... Men sen, på måndagmorgon, går jag på semester! 👌🏼



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0