en toppenlördag

Lördag, ljuvliga dag. Att vakna till strålande sol och nybryggt kaffe som avnjuts på altanen är verkligen LIVET.

Efter frukosten packade vi strandväskan och begav oss till vår bästaste strand. Horne. Vi fick sällskap av min mamma, Tompa och Janne. Till barnens stora glädje! Oj vad vi badade, plaskade och hade det roligt. Till och med badkrukan Edwin var i vattnet hur länge som helst. Elias och Janne gjorde cirkuskonster och lille herr Östlund tjöt av lycka när han blev uppkastad i luften och sedan plumsade ner i vattnet.

Vi hann även med att fika lite, gräva i sanden och doppa oss några gånger till innan vi åkte hemåt. En fin förmiddag på stranden!

Väl hemma åt vi lunch, sedan ville barnen vara inne och leka. Själv lyckades jag sno åt mig lite lyxig egentid. Först en stund i solstolen, men det var alldeles för hett... Så jag hämtade min bok och la mig i hängmattan där det är lite skugga från äppelträden. En magisk stund. Verkligen semesterkänsla deluxe! 👌🏼

Sedan var det dags att duscha och förbereda inför kvällens grillmiddag. Vi skulle få sällskap av Carro, Lars, Ebba, Nils och Viggo. Gissa om Elias och Edwin var förväntansfulla? "Kommer dom snaaart?" fick vi höra typ 347 gånger, hihi.

Till slut kom dom och vi fick en magisk kväll. Alltså... Vädret, lyckliga barn, grillat, glass och en massa bus - kan det bli bättre? Ungarna har verkligen haft jätteroligt. Sprungit in och ut, lekt, skrattat och tokat sig. Sommarbarn!

Fram emot tidiga kvällen packade vi in oss i bilarna allihopa och åkte mot stan. Cruising och en massa raggarbilar! Coolt. Vi köpte godis och kollade på alla snygga åk, sedan promenerade vi längs med hamnen och kollade på båtar i kvällssolen. Jag lyckades även fånga två Pokemon's. Hehehe, ja jag är en av alla dom som måsta prova!

Verkligen en fin kväll i stan, trots galet mycket folk. Runt 20:30-tiden var vi hemma igen, med två trötta barn. Ändå dröjde det nästan en timme innan Edwin kom till ro och kunde somna. Denna outhärdliga värmen... Den är ljuvlig på dagarna, men på kvällarna är det pest och pina!

Min kväll har gått åt till att plocka, dona, vattna blommor ut och äta upp allt godis som var kvar sedan kvällen. Dumma mamman!

Men snart blir det hopp i säng, ska läsa lite innan jag tackar för mig. Imorgon ska jag faktiskt jobba, såhär på semestern. Tog på mig ett extra nattskift, och det känns faktiskt helt okej. Jag har ju haft en underbara semestervecka. Vädret har varit hundraprocentigt hela veckan och vi har haft så fina dagar på stranden och med fina människor. Så det känns inte alls tungt att jobba imorgon, vetskapen om att nästan tre veckors ledighet återstår gör det lite enklare!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0