en sommardag

Lördagen till ära fick vi en riktig sommardag. Underbart... Men innan vi gick ut och njöt av vädret var jag tvungen att röja upp i kaoset här hemma!

Mattias åkte på fisketävling (ja, alla har vi våra egna sätt att fira födelsedag på...) och Elias lekte så snällt med lego medan jag gjorde ett städryck. Dammsuga, damma, städa toaletterna och torka golven. Tjohej vad skönt med ett rent hem igen. Men gräsmattan behövde en omgång den med... Medan jag svettades bakom gräsklipparen låg herr Östlund i soffan på soldäcket och chillade.

Efter en snabb fusklunch åkte vi till Norrvägen. En efterlängtad Edwin mötte oss på bron! Sedan blev vi faktiskt kvar där hela dagen. En fantastisk lördag med sol, bad, vattenspridare, fika, glass och lyckliga barn. Även en lycklig mamma som lyckades sno åt sig en skön stund i solstolen. Innan vi åkte hem blev vi även bjudna på en god grillmiddag. Mums!

Kvällen hemma har varit lugn och skön. Pojkarna var trötta efter en hel dag utomhus och ville chilla med surfplattorna ett tag. Då passade jag på att vattna blommor, plocka och dona. Sedan tog jag en skön dusch när Mattias kom hem...

Barnen somnade sent ikväll trots att dom var supertrötta. Det måste vara ljuset och värmen?! Till slut kom dom äntligen till ro och vi vuxna kunde påbörja vår myskväll ute på altanen. Rosé, melon, körsbär och lite godis. En god och härlig sommarkväll. Men nu är det dags att checka ut för idag... Hoppas på ännu en solig dag imorgon! 🙌🏼



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0